Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Po Twoim komentarzu sprawdziłam jeszcze raz czy warto robić event.
    W sumie nie muszę. Miałam ochotę na układanie puzzli ale już nie mam sił na te wszystkie błędy... Szkoda i nerwów i zdrowia.
    Chyba wezmę szydełko :)

2. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Dopiero weszłam na grę, nic więcej nie mogę zrobić oprócz przyglądania się, że mam walerianę do zebrania. Nie mogę nic zebrać ani kombajnem ani na piechotę, w związku z czym nie mogę zasiać eventówki. A do tego nie aktywują mi się żadne bonusy. Cierpliwość dobiega zenitu:cry:. Jestem tak ze stresowana, że boję się nawet wylogować z tej nie działającej gry:mad:

3. browarek

browarek Forumowy żółtodziób

Niestety nic nie działa.
    Mieli, mieli i tak w koło

4. abask

abask Fanatyk forum

Ale koszyki daje się kupić. ( Nie kupiłam)

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Na tych urodzinach nie musi byś już szampana ,bo nerwy mamy wszyscy na postronku:mad:

6. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

weszłam do gry, ale ani zebrać ani posiać cokolwiek, koszmar

7. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Jak nie dało się wejść na polany, tak i dalej się nie udaje. A już mogłabym zrobić pierwszy zbiór.:mad:
    Ale, z ciekawości, zajrzałam czy można kupić koszyki eventowe. I tu, niespodzianka. W pół sekundy przekierowało mnie na stronę płatności. No, ta część gry działa jak dobrze naoliwiona maszyna -.-

8. malgos63

malgos63 Stały bywalec

Powtórka z rozrywki, dzięki za takie urodziny:oops:

9. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

Zawsze możesz rozłożyć puzzle na stole i układać ;) Ochota zaspokojona i dusza ukojona :music:

10. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

A ja właśnie zrobię odwrotnie, dzięki za podpowiedź, nażłopię się właśnie tych bąbelków, może mi ulży jak nosem pójdzie gaz. Wylogowuję się i będę próbować do skutku.
    Edit:
    Do tego zmienili mi kursor ze strzałki na kwiatek

11. #borsuk

#borsuk Czeladnik forum

Wspaniałe urodziny. Zapraszasz gości na określoną godzinę i zamiast tortu podajesz im suchą bułkę, mówiąc: "A na katering poczekamy jeszcze wuj wie ile. Tymczasem może chcecie mi kupić prezent urodzinowy? Sklepik jest czynny, śmiało!"
    Farma od dwóch lat działa jak chce. A jak nie chce, to nie działa. I co? Zgodziłeś się na warunki świadczenia usługi, to morda w kubeł i ciesz się, że czasem działa.
    To nie tak powinno wyglądać. Gra przeglądarkowa powinna działać na każdej platformie. To nie gracz powinien podejmować starania, żeby udało mu się grać. To właściciel powinien dbać o to, żeby wszyscy mogli wygodnie korzystać z OPŁACONEJ usługi.

12. abask

abask Fanatyk forum

A nawet mam zapas w piwnicy :)
    Na głównej roslinki udało się posiać, na dzikiej też ale te są bez wody i innych dodatków. Masakra jakaś!

13. jasio72

jasio72 Czeladnik forum

tiaaaa....kombajn to dało rade odpalić ale już zebrać i posiać to nie...a czas leci...

14. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

NO juz 1h 50m w plecy >:(>:(:mad:

15. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Nie działa
    Czy to na pewno są urodziny bo bardziej przypomina to zejście ...

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2024
  16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

10 minut temu udało mi się 2 x zakręcić kołem i to na tyle , nic nie działa rośliny mogę zebrać na głównej ale tylko ręcznie kombajn nie działa zebrałam 10 poletek ale nie dodało pd nie mówiąc o wypadajkach zero >:( a teraz to

502 Bad Gateway

17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Zalogowałam się i co ? i nico. Kerstola i niewwinności nie mogę zjeść bo klikam i nic się nie dzieje, pnączy na wypadajki też nie mogę zebrać. Mogłabym ( chyba) zebrać i posiać ale nie sieję bo nie wiem czy wypadajki zaliczy.

18. winiulka

winiulka Moguł forum

Do luftu z takim eventem.Weszłam i co? Zrobić nic nie można, nawet wylogować normalnie się nie da.Masakra.

19. kobuma

kobuma Stały bywalec

co się do...nędzy dzieje?!
    dało się użyć ( po dwóch godzinach prób zalogowania ) +2 na zbiory, kombajn wykupiony ( bo za pół ceny - zapomnij! ), jedno pole zebrane, drugiego nawet nie można zobaczyć... posiać - nie da się
    co nam to zrekompensuje? kupon na kombajn 12h? wejściówka, gdzie tylko chłam wpada? takie wpadki to trzeba event zacząć od nowa, np następnego dnia, a nie wątpliwe rekompensaty i SORRY
    który to już raz?

20. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

gniot nie urodziny

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.