Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skretnik

skretnik Ekspert forum

:) Może w końcu się uda, zostały trzy układanki i 62h. Choć pnącze już działa.:p

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

14/25 i miałem dojść tylko do Piccolo w puzzlach, ale jednak to na prawym pasku (a do tego jaskinia wendigo) kuszą:p;)

hiacynta lubi to.
  3. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Ukończone w sesji poprawkowej.
    Pierwszy termin eventu i trudności z kwiatkami - nie dałam rady. Poległam na ośmiornicy siedzącej w kącie.
    W drugim terminie elegancko, jak wszystko działało, to puzzle były świetną zabawą.
    Jeszcze bym poukładała. :)

4. krasnoludek10

Jak to mawia większość studentów - nieważne kiedy i nieważne na jaką ocenę. Ważne, że zdane:pxD:cry:xD

W temacie - kolejne 3 plansze za mną.

Anetta41, tereska1108 oraz oset53 lubią to.
  5. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

zrobione wszystko :)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No dobra, mogę iść do młyna (2h kręcenia!):

Skąd te 8 puzzli?
    20 darmowych, 580 ukręcę.
    Jakaś rekompa?
    To przesadziłem ostro z sianiem.:oops:
    xD:cry:xD

Anetta41 i krasnoludek10 lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

8. krasnoludek10

Dobrze, że przypominasz, bo umknęło to mojej uwadze;)

Anetta41 lubi to.
  9. mahartka

mahartka Baron forum

koniec :) wysiane wszystko i ułożone puzzle :) jakby nie te przerywniki ;) to nie wiem czy by mi się udało ;)

10. krasnoludek10

Uda mi się zrobić całość nawet jak wstanę jutro około 10, o ile podleję zielonymi kropelkami albo zbiorę dzisiaj około 23-24. Druga opcja jest mniej prawdopodobna, ale nie nierealna. Gorzej z wylotkami, bo mam 108/290 na ten moment i kolejny zbiór około 19:40.

EDIT: Mój błąd. Zostało mi jeszcze 13 prezentów, w tym 8 z rekompensaty, więc brakuje mi 132 prezenty, czyli 264 wylotki (dalej marne szanse) i 2640 badyli. Nie zmienia to jednak ilości potrzebnych zbiorów.

Anetta41 lubi to.
  11. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Nie chciało mi dopisać pnącza chociaż przeszłam już dalej na pasku postępu. Dopiero po kilkakrotnym logowaniu dopisało.

12. krasnoludek10

Za jakąś godzinkę skończę na etapie 24 układanki/25, także dojdę tylko do tego prezentu, co jest dwa paseczki za rzędem chmur (chyba, bo nie zrobiłem tylko plansz z krokodylem/aligatorem i tą bodajże kocicą w ostatnim rzędzie); ale i tak jestem zadowolony, bo nawet tego się nie spodziewałem. Zabraknie mi tylko jednego prezentu do jaskini wendigo, ale co tamxD:cry:xD A tym samym i do Piccolo, bo mam zasadę, że robię tylko całe puzzle - nienawidzę dziur w nich.

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2024
  13. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.