Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Tylko odświeżyłam włączoną wcześniej farmę, ciekawa, co będzie się działo. A tu miła niespodzianka. Nie można było tak od razu? 3 brakujące, ostatnie obrazki z puzzlami ułożone bezbłędnie w kilka minut, nawet 1 kwiatek się nie pojawił. Ehhh, można - można. Dzięki za naprawę. Uffff. Powodzenia jeszcze walczącym, teraz to chyba wszyscy skończą, mam nadzieję, odpukać. I nigdy więcej takich problemów :)

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2024
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli masz ułożone wszystkie układanki, to pasek postępu powinien wyglądać tak:
    upload_2024-1-31_14-40-22.png
    U Ciebie wygląda inaczej?

3. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Nie wiem dlaczego, ale dopiero teraz pokazały się następne plansze, dzięki za podpowiedź:))))))

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jest dobrze,jest super:inlove:

5. BA_Marion

Niektórzy Gracze ubolewają, że puzzli nie da się zresetować i układać od nowa. Już bez nagród, ot tak, dla zabawy:) W sumie ja też ubolewam, bo niestety mordowałam te układanki w powodzi wirujących kwiatuszkówxD W takim układzie BP jest mi winne prawidłowo działający event z tą mechaniką...xD

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

jestem zaaaaaaaaaaaa xDxD pod warunkiem,że bedzie event tak chodził jak teraz i oczywiscie bez czasomierza :p

7. Suruffka

Suruffka Forumowy żółtodziób

No fajnie, że event przywrocony tylko że moje ostatnie (obfite bo na dopalaczu) zbiory się nie zapisały, bo były zebrane po wyłaczeniu eventu.

8. BA_Marion

Nie ma znaczenia, czy zbierałaś roślinki przed czy po wyłączeniu eventu. Nie znikały, tylko dopisywały się do stanu w stodole. Tyle tylko, że dopóki event nie został wznowiony nie można było ich siać (nie były widoczne w siewniku).

9. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Bardzo dziękuję BP za naprawę błędów. U mnie wszystko działa prawidłowo i event przed chwilką zakończyłam:)
    Pozdrawiam serdecznie:)

Edit.
    Chyba za wcześnie pochwaliłam jakość gry, bo obecnie znowu kwiatek się kręci?

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2024
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Przed chwilą kwiatek się pokręcił, pokręcił po wejściu na planszę eventową (jeszcze nie na puzzle), ale na szczęście zniknął:p;)

11. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

U mnie też pasek postępu po prawej stronie nijak ma się do ilości pozostałych puzli. Ciekawe jak bp będzie się tłumaczyć. Pewnie Tak jak [ciach]

Bez obrażania proszę, niestosowne treści usunęłam,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2024
    hiacynta lubi to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

tomash_21 zamiast obrażać może warto dokładnie zapoznać się z poradnikiem. Mimo występujących w grze problemów, w poradniku wszystko dokładnie jest opisane i zgodne z tym co jest w grze, a kolejne kroki i ilość elementów przedstawiono w tabeli:

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale fajowe te puzzle
    pomysł rewelacyjny puzzle niczym pamiątkowe zdjęcia
    kawał wspólnej historii :inlove:

zrobione :D chcę jeszcze ;)

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Miałem dojść tylko do florenów (5/25)... A już jestem na etapie 8/25xD:cry:xD Zobaczymy jak daleko zajdę bez wody i z tym, że kocham dość długo spać, bo sam jestem ciekaw:p;)

15. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Bo tak to jest jak prawda w oczy kole. Kasować posty albo wycinać sens wypowiedzi, to najlepiej Wam idzie. Jakie obrażanie. Czy ja ich zwyzywałem, obraziłem. Weź modzie się też nie ośmieszaj. To, że napisze poprawnie bo pewnie zaraz skasujesz żałują z długością ważności kodu bonusowego. Sami powinni wyjść z inicjatywą jego przedłużenia za babole z którymi nie potrafili sobie poradzić przez parę dni. Wiesz co to jest definicja osobista opinia. Widze forum cenzurujecie w jak pewnym państwie. To wam najlepiej wychodzi.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2024
  16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Kochani sąsiedzi i nie tylko, i ci co mi podsyłają wylotki. Ten event ukończyłam
    przed jego wyłączeniem. Dziękuję że o mnie pamiętacie, jesteście:inlove:

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2024
    Anetta41 i tereska1108 lubią to.
  17. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nie bardzo mogę zrozumieć, o co tu chodzi? Trzy rzędy Urodziny 2024 , rząd 3 jest kompletny, rząd pierwszy cały pusty, brak itemów, natomiast na rzędzie 2 jest tylko jeden item, a w inwentarzu mam 4x2 itemy nigdzie nie pasujące. Pytanie moje to co trzeba było zrobić aby wszystkie rzędy były kompletne;

Anetta41 i KsiądzxD lubią to.
  18. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

To są itemy za tzw. codzienne logowanie w każdym miesiącu.
    Musisz odbierać od Franka codzienne prezenty co najmniej przez 21 dni w danym miesiącu w zamian otrzymasz taki item.
    Np. Latać jak ptak! to item za codzienne logowanie w październiku 2023 roku.
    Poszukaj może masz je wystawione na łąkach albo innych pnączach.

tereska1108, Anetta41 oraz hiacynta lubią to.
  19. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

O rany, jaka ze mnie oferma i sklerotyczka. Jak mi teraz ojczulku o tym napisałeś przypomniało mi się, że już raz pytałam się o item czas na kawę i dostałam dokładnie taką samą odpowiedź. Od momentu kiedy powróciłam do Farmeramy Franka odbieram bez przerw, są one więc z wcześniejszego okresu. Dzięki i pozdrawiam:)

tereska1108, Anetta41 oraz KsiądzxD lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.