Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Rekompensata OK. Chociaż dla tych co event robili/robią razy 2 mogłoby być

2. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Opłacało sie nie robić;)8)

mysza199710 i krasnoludek10 lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

eh jak to mówią ,, nie chwal dnia przed zachodem słońca ,, :sleepy:

wraca event wróciły problemy :(

4. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Event wrócił? U mnie jakoś bezobjawowo, więc chyba nie bardzo
    A kod powinien być powtórzony, bo widzę że większość (w tym ja) dowiedziała się o nim już po

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2024
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ma wrócić o 14:00:

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

U mnie na razie wszystko idzie płynnie,owszem kwiatek się kręci ale to nie przeszkadza w zbiorach i płynnym przechodzeniu na łaki i w Alpach,jest o 100% lepiej niż podczas eventu.

Szkoda,że mam zrobiony event bo bym zobaczyła jak działa farma podczas układania puzzli ale nerw straciłam sporo ,niestety,mechanika superrr ale chyba nie na serwery BP :cry::cry:

7. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

gra działa niby trochę lepiej w porównaniu z poprzednim działaniem, ale to nie znaczy że działa dobrze czy przyzwoicie. A ta rekompensata jest co najwyżej słaba i tyle.

mysza199710, krasnoludek10 oraz oset53 lubią to.
  8. ryzio

ryzio Weteran forum

gra przetestowana , wszystko śmiga jak należy :) aż się przyjemnie układa :)

9. PitchforkOfDoom

ciekawe, u mnie kręcą się kwiatki, nic nie działa, nie daje się przejść z łąki na łąkę, kompletnie się wysypało

mysza199710, PoloMit oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zrestartuj przeglądarkę, może coś się u Ciebie przyblokowało.

11. PitchforkOfDoom

nic nie resetuję, na tej przeglądarce chodzą inne rzeczy i nie mają problemu, tylko ta gra szwankuje
    Edit : reset nie pomógł, gra cały czas do śmieci

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2024
  12. busia1

busia1 Aktywny autor

no to masz szczęście bo ja nawet nie mogę sie zalogować o układankach nawet nie wspomnę

13. ryzio

ryzio Weteran forum

dokładnie. Ja po starcie eventu wyłączyłam i włączyłam jeszcze raz klienta bo tak to też miałam kwiatki nie mogłam praktycznie nic zrobić. Po restarcie wszystko śmiga

14. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Zakończone, tylko dlaczego na pasku postępu pozostały nieodebrane nagrody, skoro wszystkie puzzle ułożone?

15. mania4691

mania4691 Forum Pro

Gra chodzi, jak ta lala. Aż miło.

16. BA_Marion

o_O Wiesz... U mnie też chodzą inne rzeczy... Cały czas chodzą, a Farma to tylko jedna z wielu zakładek. Jednak tak ze 3 razy dziennie przeglądarkę całkowicie zamykam i uruchamiam ponownie. Bynajmniej nie ze względu na grę, tylko dla higieny tej nieszczęsnej przeglądarki, która tyle różnych procesów równolegle dźwiga...

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no to powiem,że event mógł tak chodzić od poczatku,zrobiłam 1 układankę i aż nie mogę uwiezyc,że tak ładnie śmiga ,nie ma żadnych kwiatków i to na ...kliencie,echhh

18. BA_Marion

Czyli BP nadal potrafi nas zaskoczyćxD:cry:xD

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Rozsiałem.
    Dobre 15 min. odświeżania po każdej drugiej czynności, ale rozsiałem (chyba).
    Za 20 min. się wyda czy załapało.

20. klonek68

klonek68 Generał forum

ten event skończyłem już dawno ...ale z mojej strony to nie uczciwe że event uruchomiono jeszcze raz a co z innymi eventami których nie dało się zrobić o czasie ze względu na niezawinione przez graczy przyczyny? To jakaś nowa forma zachęty aby gracze nie uciekali z gry ? Powodzenia i Miłego układania jeszcze walczącym ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.