Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Tara60-

-Tara60- Młodszy ekspert

Jeszcze nikt nie wspominał o punktach sezonowych , ponad 3000 pójdzie się rypać jak nie wznowią przed końcem sezonu >:(

2. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Kod był w ogłoszeniach ogólnych ,trzeba było wejść na forum ,ja często zapominałam przeszukać i przepadał ,powinien być bardziej dostępny lub dopisany .W tym bałaganie powinni każdemu dopisać ,bo był problem z zalogowaniem.

3. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Chyba wszędzie, ja mam pod latarnią morską.

4. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

jak pomyślę że znowu mamy mieć powtórkę z wątpliwej rozrywki to mi skóra na grzbiecie twardnieje .Rano sprawdziłem pnącze stoi z Picolaka wyszedł Cylinder też jest i niech tak zostanie przynajmniej dla mnie jest dobrze , a w takiej degrengoladzie i tak wszystkim nie dogodzą.

5. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

Gram od samego początku ale takiego bałaganu z eventem to jeszcze nie było!!! i zero informacji!! bardzo nie ładnie Farmeramo
    !!!

6. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

A gdyby dla tych co ciężko pracowali , czasami na piechotę dać mozliwość dokończenia eventu z puzzlami - bez układania puzzli - wysiać , do młyna i do oddania ? To rozwiąże problemy z płynnością gry a jednocześnie pozwoli zamknąć temat.
    Mniej lub więcej coś tam ,, zainwestowaliśmy,,
    Co o tym myślicie ?

7. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Czy ktoś mógłby ogłosić jakiś komunikat co dalej.Taki prosty - Farmerzy np. do soboty róbcie sobie na Farmie co chcecie żadnych eventów i innych wydarzeń nie będzie.Dzisiaj miło chodzi się po Farmie na razie wszystko działa i nie ma kwiatków.Tylko napiszcie do kiedy będzie taki spokój.

8. mila68

mila68 Aktywny autor

ja mam dwa ze skrzyni

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Byłoby łatwiej podjąć jakieś decyzje, gdybyście konstruktywnie wypowiadali się, czy faktycznie wyłączenie eventu coś zmieniło. A jeśli tak, to od kiedy (od wczoraj, od dziś) i co konkretnie się zmieniło...

krasnoludek10, darbus1961 oraz 3mimoza7 lubią to.
  10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marion wczoraj jeszcze przy zbiorach się wieszało natomiast dzisiaj chodzi gra w miarę płynnie,odrobinkę wolniej chodzi kombajn przy zagrodach na chwile sie kwiatek kreci ale idzie nakarmić i napoic zwierzeta,w Alpach tez jest teraz ok.
    Przynajmniej u mnie nie ma problemów.

11. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobrze.Zaczynam .Moja Farma działa poprawnie.Byłam w Sezonie trochę ma opóźnienie przy klikaniu ale nie jest najgorzej i mogę uznać, że działa.Kombajn użyłam na głównej i działa bez zarzutu,na pnączu nie działa pomocnik,spółdzielnia działa,na Bahamach byłam na plantacji tam mam zwierzaki i kombajn zadziałał.Reszty nie ruszam bo powinnam użyć bonusów ale nie wiem co mam robić dalej.

12. Anneloes

Anneloes Koneser forum

U mnie jest dokładnie tak jak było, ani lepiej, ani gorzej. Gra ma przestoje, momentami działa płynnie ale kiedy tylko pomyślę, że jest już ok - wszystko pada ;) Kwiatek kręci się właściwie przy każdej czynności - otwieraniu skrzynek, sadzeniu, kręceniu kołem. Nie ma reguł. Może jedna - im szybciej klikam, tym jest gorzej.

13. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie największe problemy są w Alpach. Nie zawsze uda się zebrać drzewka czy rośliny. Występuje problem z zasianiem roślin. Stanowisko do produkcji i konwerter też mają zadyszkę.
    Na farmie nie sprwdzę , bo mam drzewka i itemy.
    Przy rannych zbiorach pnącza i itemów też muliło i trzeba się było odświeżyć.

U mnie gra zaczęła mulić zaraz po dożynkach. Podczas ewentu "Noc gier planszowych" już muliła i taki stan mam do dzisiaj.
    Podczas ostatniego ewentu mulenie i błędy się nasiliły.
    Może to nie wina informatyków tylko programisty?
    Być może ,że popełnia jakiś błąd i problemy się nasiliły aż do katastrofy.

14. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Farma chodzi lepiej , płynniej .
    Może pomysł by event dokończyć bez układania puzzli a przez zwykłe oddanie byłby jakimś rozwiązaniem .
    Kazdy coś tam poświęcił , czas , sn, śmigła czy wykupił pomocników

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Jest prosta zasada czym więcej się napcha tym gorzej coś działa ,robić 1 Event a nie 5 na raz i wyłaczyć Alpy i na pewno gra ruszy o dużo lepiej

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jest poprawa od dziś
    gra działa płynnie lekko
    bez kręcących kwiatków ,
    wejście na każdą łąkę płynne szybkie
    zbiory bez zakłóceń kombajnem jak i ręczne
    pnącze dało się odklikać bez ciągłego odświeżania
    a alpach idzie zrobić wszystko bez zawieszania się gry

zdecydowanie jest zmiana na plus

krasnoludek10, PoloMit oraz bona53 lubią to.
  17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Uff, czyli potwierdzacie to, co się wydawało. Gra chodzi lżej... Event nie zostanie dziś wznowiony =>>Ogłoszenie<<. Trzeba nad nim jeszcze trochę popracować...

18. ewakowalewska99

ewakowalewska99 Okazjonalny autor

u mnie na łąkach poprawa ale wszystkie ogrody ozdobny,latarnia i mroczny bez odswiezania nie mozna zebrac,trwa to w mniejszym lub większym stopniu od wprowadzenia alp, gdzie wogóle nie wchodze

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Moim zdaniem serwer jest za słaby na tak rozbudowaną grę, za dużo eventów naraz, jeszcze do tej katastrofy doszła Pełnia, można było jej nie włączać. Za chwile nowy event, jak jeszcze znowu uruchomią puzzle, to gra znowu padnie.
    Dzisiaj jest trochę lepiej..... jedynie przy odhaczaniu pnącz, dwa razy mi sie zawiesiło i musiałam odświeżać, a tak poza tym gra się lepiej.

20. renia111979

renia111979 Mistrz forum

osobiście uważam, że zamkniecie eventu było nie fer, jakoś go umęczyliśmy, i kazdy go starał się wymęczyć , płynności nie było to fakt. 5 dni nic w Alpach nie robione.
    U mnie po wyłączeniu normalnie prawie gra działa, w Alpach normalnie można zadania robić, i działać na poletkach, natomiast wyłaczenie eventu na dzień przed końcem to totalne nieporozumienie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.