Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Za chwile włączą same wyprzedaże tam zawsze działa wszystko idealnie:p

2. Asikv

Asikv Stały bywalec

Doczytałam :(
    i dodatkowo się okazało, że przy własnych urodzinach przegapiłam kod bonusowy :( :cry:

3. piotrwan70

piotrwan70 Chodząca legenda forum

4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Wyłączenie eventu nic nie dało. Dalej na Farmie jest jedno wielkie bagno. Zebranie czegokolwiek to historia na kilka przelogowań i kilkanaście minut. Potem to samo z sianiem, produkcją w Alpach. Farma jest obecnie żałosną parodią gry. Już kiedyś sugerowałem - wyłączyć na kilka dni wszelkie eventy, wyprzedaże itd. Pozwolić graczom na spokojną pracę, bez stresu i presji czasu. A informatykom na spokojne usunięcie błędów. Ale nie, trzeba cisnąć kilka wydarzeń naraz i do tego jeszcze co rusz walić po oczach wszelkimi ofertami kupna czego tylko się da. Otóż tak dalej się nie da.

5. Nobila

Nobila Forumowy żółtodziób

czy ja jakoś źle zrozumiałam że event powwinien być do środy????
    Bo u mnie go brak.....kod bonusowy też niestety przegapiłam...

6. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Powinien. Ale go wzięli i zawiesili. Naprawiają.
    Jak naprawią to odwieszą. I mają oddać wszystko, co było w evencie nagromadzone (roślinki, zrobione gierki) :)

7. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Jest jeszcze gorzej. Przedtem dało się coś zebrać, zasiać, a teraz komputer wcale nie reaguje eh. Zdążyłam odebrać pnącze, na polu ostatni zbiór roślin, dodatkowo wzmocniony z koła +100 do zbiorów na 24 h, bo chciałam kupon na kombajn, a nie +. Został do ułożenia ostatni obrazek i 2 wcześniejsze, bo kwiatek się kręcił i nie skończyłam eh. Rośliny zostały na polu :( :( :(

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2024
  8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Mi chodzi, że było ok przez jakieś 10 minut kiedy event włączyli po jego wcześniejszym wyłączeniu, u mnie wtedy działało wszystko jak należy.

9. _Wena_

_Wena_ Naśladowca mistrzów

Super , mam 2x200% , 2x 100% i przepadło>:(

10. mahartka

mahartka Baron forum

ehh.. jeszcze nie skończyłam :( no to czekam na powrót eventu - byle by nie siać na polanie.. tam nie mam miejsca ;)
    puzzle są fajne.. a takie małe to łatwizna ;)

11. alekar

alekar Chodząca legenda forum

U mnie event zniknął -.- i co dalej ?

12. sorbon70

sorbon70 Okazjonalny autor

I ja go nie mam :(

13. elusia10

elusia10 Forumowy żółtodziób

zniknął i co szkoda naszej pracy :(

krasnoludek10 i bogusiania lubią to.
  14. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Został mi do ułożenia ostatni obrazek mogłam to zrobić koło 19 , odłożyłam na póżniej (obowiązki domowe ) , a tu niespodzianka wyłączyli event :cry: i trzeba czekać włączą czy nie włączą ponownie , szkoda miałabym go z głowy ;) Pozdrawiam wszystkich :)

15. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Wyłaczenie niewiele poprawiło ,tylko trochę lepiej fakt ,że było jak krew z nosa , ale 10 razy odświeżyło się i do przodu .

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nic się nie zmieniło,farma ledwie dycha-.-8)

17. aniasz370

aniasz370 Okazjonalny autor

A o jakim kodzie bonusowym piszecie? Czy był gdzieś ogłoszony? Codziennie loguję się na Farmę i nigdzie nie widziałam żadnego kodu.

krasnoludek10 i darbus1961 lubią to.
  18. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Mam pytanko - czy komuś z Was udało się już kiedyś otrzymać drzewo florenowe ze Skrzynki Piccollo? Gdzie znajdę opis drzewa florenowego? W tabeli drzew i w tabeli itemów nie znallazłam.

19. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Co 24h otrzymasz jeden floren, zajmuje jedno pole, nie daje punktów.
    Tak trafiają się z Piccollo, średnio jedno drzewko na sto otwartych skrzynek.

20. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Gdzie można postawić takie drzewko?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.