Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ułożyłam ale to walka o ogień .Szkoda mi było bonusów i Sn które wylałam na siew.Ułozenie to najgorsze urodziny w historii tej gry.
    Nad kolejnym będe sie mocno zastanawiała8)Niemniej wyprzedaże działają bez jakiejkolwiek zadyszki i krzyczą kup więcej ,kup więcej:mad::mad::mad:

2. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

Wymęczyłam i ja. Łatwo nie było, chociaż pomysł z puzzlami świetny. Chciałabym, aby się powtórzył, ale bez "efektów ubocznych kręcącego się kwiatka".

3. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ja nocy nie zarywam i na spokojnie wczoraj o 20,30 zamkalem bez bonusow i na pichotke

4. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Witam farmerska brac;)
    jak ktos juz pisal, ten ewent to jakby ""droga przez meke"",
    ale udalo sie skonczyc, pikolusie wystawione, znalazlam dwa w pasku, to im razniej:)
    wendi polecial na polanke pelni,
    do srody jeszcze czasu zostalo, to moze wielu farmerom uda sie skonczyc, powodzenia;)
    Pozdrawiam, :)

5. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Skończyłam, układanie puzzli było by przednie gdyby gra działała. Nie działa nic, wychodzę i wchodzę, kwiatek kręci coraz dłużej. Katastrofa.

6. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Ufff, koniec...

Układanie puzzli za dnia to prawdziwa katorga, kilka kliknięć i kwiatek, i tak w kółko... :wuerg:
    Ogólnie nowa mechanika super, ale event na duuuży minus biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności. Oby kolejnym razem nie było takich problemów. Z drugiego piccolo tańczący z liśćmi, może być. :)

7. Iskierka

Iskierka Czeladnik forum

Może ktoś udzieli mi dobrej rady? Jak łatwo i szybko układać te puzzle? Poza tym,że kwiatki przeszkadzają to te układanki zajmują mi duzo czasu:(Może ktoś ma sposób na szybsze układanie tych okienek?

8. incasent

incasent Ambasador forum

Spróbuj może tak:

Dla mnie w ten sposób jest najprościej :)

9. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Została mi ostatnia plansza ale brak zielska, wieczorem powinien być koniec jeśli oczywiście gra pozwoli :oops:
    No zobaczymy jak to będzie... tak jak uwielbiam puzzle i uważam, że nowa mechanika jest super to te zawieszanie gry i kwiatki potrafią człowieka wykończyć :mad:
    Normalnie zmęczyłam się tym eventem :(

10. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Brak słów...skończyłam ale było ciężko. Gra ma być przyjemnością, tymczasem kosztuje mnie to dużo nerwów.

11. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

i ja dobrnęłam do końca...układanie masakra...kwiatek nie pozwalał układać...
    ja też tak układałam...powodzenia

12. Iskierka

Iskierka Czeladnik forum

Dziekuję za rady.Będę próbowała. Może się uda:)

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też tak robię, bo sobie przypomniałem, że ciocia mnie kiedyś tego nauczyła - na całe szczęście, bo inaczej dalej bym się męczył nie wiadomo ilexD:cry:xD

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Pomimo wszystko kochana Farmeramo :inlove:wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) Bądź z nami kolejne 14 lat:inlove:

15. incasent

incasent Ambasador forum

-"Do końca świata i jeden dzień dłużej !"
    Ty to potrafisz pięknie rozładować atmosferę :)
    Najlepszego Farmeramo i wszyscy Farmerzy! :)

16. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Jeszcze trzy plansze -.-wypadalce mnie blokują -.- ale przez te zwiechy, kręcące się kwiatki i ciągłe odświeżanie zapominam co ja w ogóle klikam i co miałam zrobić na tej farmie. Kompletne bezsensu >:(

17. Angel

Angel Książę forum

Jakoś też doczłapałam w bólach dzisiaj do końca, używałam SN i SNZ, oczywiście wody i qupki, no i CMJ, bez bonusów innych na super polach, bo tak jakoś "z doskoku" robiłam i bałam się że nie skończę.:p
    Kilka słów podsumowania. :p
    Mechanika fajna, puzzle piękne, kolorowe graficzki:inlove: Przyjemnie się układało:music:...wróć...przyjemnie by się układało, gdyby nie - wiadomo co.:sleepy: Chciałabym, żeby nie porzucono tego pomysłu z puzzlami, tylko po dopracowaniu, żeby wróciły puzzelki jeszcze kiedyś.;)
    Z piccolo - Genialny wielozadaniowiec i Uczeń Ingrid...hmmm chciałoby się coś innego, ale cóż...trudno, losowość...-.-
    Jeszcze walczącym - powodzenia.:)

18. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

skończyłem w sobotę straszne męczarnie. Gdybym był organizatorem takiego przyjęcia urodzinowego to wstyd na kolejny rok

19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dalej kwiatuszek doprowadza mnie do obłędu, czas najwyższy zakończyć tę grę, raz na zawsze.

hiacynta lubi to.
  20. ata

ata Okazjonalny autor

strona 24 #469

Baardzo dziękuję !

Jak ktoś nie skończył, może się przyda (ja na firefoxie, komputer):

1. Otwieramy w przeglądarce w/w post
    2. Wciskamy jednocześnie znak windows + strzałka w lewo
    3. Otwieramy puzzle z eventu
    Mamy po lewej zdjęcia puzzli a po prawej grę
    5. Kładziemy telefon przed sobą, odpalamy jakąś prostą grę
    4. Układamy narożniki + wszystkie z prostą krawędzią