Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

To są wszystko itemy od Franka. Raz w miesiącu dokładają kolejny, nowy. Te 3 pnącza to są itemy z całego roku.
    Może masz je wystawione?

2. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

Ło Matko, dziesięć plansz ułożyłam. Zajęło mi to całe popołudnie, a gdzie kolejne 15? toż to z pracy się trzeba zwolnić, żeby na te kręcące się kwiatki czas znaleźć. Dobrze, że ograniczenia czasowego nie ma, bo w tej kondycji gry, raczej żadnej planszy bym nie ułożyła. Może Farmeramowe lata trzeba liczyć jak wiek psa, to staruszka już... oj staruszka. Dlatego taką zadyszkę złapała. Mimo wszystko gierka bardzo mi się podoba. Wszystkiego urodzinowego Farmeramo!

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie itemy otrzymaliśmy w prezentach od Franka za codzienne logowanie. Jeżeli odbierałaś wszystkie prezenty, to poszukaj, czy itemy nie zostały gdzieś wystawione (pnącza, pola gry). Jeśli Ci się nie uda, to napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej.

Event zmęczyłam. Zależało mi na czasie, żeby szybko poszło. Przygotowałam się i wyszło jak wyszło. Zauważcie, że jeden z itemów to Niezręczne urodziny, a drugi Zdziwiony solenizant. 8)

4. incasent

incasent Ambasador forum

Mam wrażenie, że te urodziny przygotował sławetny Jacek S. :D
    -----
    Event wymęczyłem. Szkoda byłoby oddać wysiane roślinki za kilka SG. i PD.

Bardzo lubię puzzle i proszę o więcej, ale niech może następnym razem ktoś inny przygotuje taką imprezę ;)
    --------
    Cierpliwości dużo życzę :)

5. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

magia jesieni plansza poszukiwana

6. incasent

incasent Ambasador forum

Proszę:

Większość z tych o które pytasz jest już w tym wątku, trzeba tylko "przekartkować :)

7. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Dziękuję, no to będę musiała chyba pisać do PT, bo prezenty od Franka odbieram codziennie i nie zalegam z ich odbiorem. Poza tym wszystko już jasne, nazwy tych itemów świadczą, że ten event był ukartowanyxD

Edit:
    Sprawdziłam, pokazuję jeden przykład, wskazujący, że to jakiś błąd
    Jak to wytłumaczyć?

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2024
  8. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

No, tak się da grać. Halo, czy ktoś, coś robi tam na górze. Cisza przez dzień.

9. .elom.

.elom. Moguł forum

Że co? Ten event to porażka .

10. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Ze się nie da oczywiście. Nawet klawiatura się buntuje -.-

11. jamcoll

jamcoll Forumowy żółtodziób

co tu pisać jak już prawie wszystko zostało napisane ale jak ktoś w ostatnich dniach dokonał zakupów to grauluję i podziwiam dokarmiać darmozjadów i wyzyskiwaczy dno wodorosty szlam bagno , ale kupujcie to dalej nie będzie poprawy

12. niebo016

niebo016 Generał forum

Jakoś skończyłam ten ewent. Puzzle całkiem łatwe:music:

13. marynia53

marynia53 Cesarz forum

to daj przepis na układanie bo ja nie rozumiem.

14. incasent

incasent Ambasador forum

To naprawdę nie jest skomplikowane :)
    ----
    Zacznij od narożników - "kółeczko" pośrodku puzzla podpowiada, czy jest we właściwym miejscu. Jeśli zniknie, to znaczy że jest na miejscu.
    Potem układamy ścianki boczne - te z jedną linią prostą -> tak jak wyżej, jeśli puzzel jest na miejscu, kółko znika.
    Reszta jest już naprawdę prosta. Kilka prób i układ gotowy :)

15. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Też byłam zdziwiona, ale to inny item o takiej samej nazwie. 13 plansz ułożonych, czyli teraz "z górki" :)

16. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

Sa dwa itemy - czas na kawe i czas na kawe!
    Roznia sie one wykrzyknikiem na koncu.

17. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

A w rzeczywistości to był potrzebny rysunek. Jutro potrenuję tutaj i tam. W razie pytań czy mogę pisać?

18. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

WandaTab, darbus1961 oraz PoloMit lubią to.
  19. ewdusia95

ewdusia95 Naśladowca mistrzów

zrobiłam event, ale ile się na odświeżałam stron to moje
    dziękuję za takie urodziny

20. incasent

incasent Ambasador forum

Jasne :)
    Pomogę ile tylko będę mógł :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.