Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Może nie byłoby tak źle. :)
    Trzeba tylko zacząć od narożnych puzzli, później ułożyć te z jednym bokiem prostym (tzn. bez wgłębienia lub wypustki) i jak już ułoży się ramka, to wypełniać środek.

2. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Doczekałam się wyników z Piccolo miałam 3 ,dostałam 2x Parasolkę i 1x Chomiczą.Całkiem dobrze kiedy inni dostali kijkiem. Wszystkim robiącym event Urodzinowy należy się Drzewko florenowe ,JC i na dodatek Dyniowy.Inne rekompensaty będą po prostu śmieszne.

3. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Odpuszczam sobie te nieszczesne urodziny.. wprawdzie udalo mi sie wysiac po 7tys. kazdego badyla,ale juz ulozenie puzli to droga przez meke..znam przyjemniejsze formy spedzania wolnego czasu8)

4. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

hejka mozna prosic pajeczy zlobek i zabawa z piniata moze ktos wstawic

5. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

6. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Ja mam tak od wczoraj, ułożę 4-5 puzzli i kwiatuszek, zatem czekam aż gra będzie stabilna, bo to szkoda czasu. Jedną planszę ustawiam ok 15 minut.

7. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

wróciłem z pracy z nadzieją że będzie lepiej niestety dwie doby minęły a gra chodzi jeszcze gorzej nic nie mogę zrobić gdzie nie wejdę to lipa gram na kliencie , tam nie ma informatyków to są księgowi od liczenia kasy , Tygrę kupiłem bez problemów ale to już wiemy co za kasę chodzi bez problemów , dziadostwo a nie urodziny

8. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

poprosze o zdjecie Impreza urodzinowa,dziekuje,Ja nie wiem jak Wy robicie te puzle u mnie nie zgadzaja sie kolory,tlo i szczegoly dookola,nie znam tych postaci z bajek,trzeba miec fantazje aby to ulozyc bez zdjecia,dlatego prosze o zdjecia to moze jakos kilka uloze,

hiacynta, kudlaty147 oraz dantic3 lubią to.
  9. skretnik

skretnik Ekspert forum

A myślałam że tylko ja mam kulawy sprzęt i kiepskie łącze. Jednak widzę że ciągle jest problem w grze. Pytanie o ile wydłużą event,

10. incasent

incasent Ambasador forum

Proszę bardzo:

11. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Dziękuję, tak zrobiłam, bo kwiatek kręcił się do rana :( Po wielkich bojach udało się ułożyć 12 puzzli, jeszcze tylko 13. A taka fajna gra, a tu kwiatki i kwiatki. Cierpliwości jeszcze walczącym i nadziei na ułożenie wszystkich obrazków :)

12. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Dziś trochę podgoniłam i zdobyłam pierwsze piccolo, a puzzli chyba na razie starczy mi do pnącza i tak się zastanawiam, czy na tym nie poprzestać :cry: ten event i samo układanie idzie jak krew z nosa, zamiast rozrywki i relaksu jest irytacja oraz wkurzenie. Jakoś końca tych problemów nie widać i coś czuję, że do końca tej imprezy kwiatki ciągle będą się kręcić. Oczywiście mimo, że każdy wie o problemach wciąż nic nie słychać o ile zostanie przedłużony event i czy są przewidziane rekompensaty (te 8 puzzli nawet nie skomentuje, bo to śmiech na sali). Mimo, że dla mnie mechanika jest super, bo układanki robię nawet bez sprawdzania gotowych obrazków, to te urodziny wywołują niesmak i więcej na takie nie chce być zapraszana >:(:mad:

13. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

to niesamowite,u mnie na zdjeciu jest tylko duza glowa zajaca a na Twoim incasent sa 4 postaci ,to jakies nieporozumienie,uwazam,ze to nie jest ok.,a Tobie icasent bardzo dziekuje

14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Przy takim działaniu to nam zejdzie do Wielkanocy. Pytanie jest - kiedy gra będzie działała stabilnie
    bo to co teraz jest to dla masochistów w sam raz. Po jakiego grzyba ja się zaangażowałam w ten
    event. Chyba zabrakło mi wyobraźni jak bardzo można coś skopać - brawo BP, naprawdę się postaraliście.
    Nawet prezentów nie można wysłać sąsiadom bo i tutaj nic nie działa.
    U mnie na jedną planszę z puzzlami potrzebne jest około 45minut do 1h -normalnie błyskawica>:(>:(>:(:cry:
    Tak długo nie przez to że nie potrafię tylko przez natrętny wszędobylski kwiatek.

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2024
  15. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

ja gram od początku i co rok to gorzej z nagrodami i atrakcyjnością. Jedyne czego przybywa to błędów.
    Nagrody słabe, puzzle non stop się zawieszają. Do tego wydaje mi się że wymagania są większe niż dostępna ilość kawałków, zostało mi 9 puzzli a pasek postępu poniżej połowy.

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

pierwszy picolak zdobyty moze do pnącza dojde i na tym bym zakonczyła te cudne niesamowite urodziny>:(

17. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Też takie miałam wrażenie, ale tutaj akurat błędu nie ma. Nagrody z paska postępu są dopisywane w trakcie dobierania puzzli. np. na układankę z dolnego prawego rogu potrzeba 30 puzzli. Jak je wyłożysz wszystkie, to dolicza trzy nagrody z paska postępu, a za ułożenie obrazka dodatkowo jest skrzynka Piccolo. Podobnie zresztą, jak w przypadku innych obrazków, w szczególności tych z najniższego rzędu.
    U mnie z Piccolo Tańczący z Liśćmi i Kwieciste Melodie.

18. ryzio

ryzio Weteran forum

mechanika gry dla mnie osobiście świetna , puzzle mogłyby zostać z nami na dłużej :)

reszty już w sumie nie będę komentować, bo wszystko zostało powiedziane/napisane.

19. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

na małym jest głowa zająca,ale jak otworzysz zdjęcie to po ułożeniu puzli będą 4 postacie

20. andrzejmila

andrzejmila Czeladnik forum

Tragedia, moja cierpliwość się kończy. Ile razy można odświeżać grę, żeby ułożyć puzzle :( Dziwię się, że nie ma żadnej oficjalnej informacji, że gra nie działa tak jak powinna.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.