Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Koszmar, lubię puzzle ale nie można nic układać ciągle kwiatek się kręci.

hiacynta, Ania, oset53 i dalsza osoba lubią to.
  2. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

U mnie nie da się układać puzzli na żadnej przeglądarce: Chrome, Edge, Firefox i kliencie. Nie jest to normalne, że gra działa tylko czasami prawidłowo a bez problemów może grać tylko nieliczna grupa graczy. Myślałam, że przynajmniej ewent urodzinowy będzie bez problemów. Szkoda, że straciłam czas na sianie zielska i układanie, bo na ukończenie w całości nie widzę szansy.

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też za długo nie dało się na nim grać, ale odświeżanie, powrót na Edge, a to znów na liska i jakoś poszło.:)
    Chciałam skończyć przed weekendem, bo jednak więcej graczy ma czas na eventy w dni wolne.

4. gangrion

gangrion Stały bywalec

Straszna męczarnia i nie to, że układanie jest trudne, ale to, że podczas obracania puzzla gra się zawiesza i co chwilę restart - nudne to jest, a miało być przyjemne...

5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

mam ułożone tylko 7 albo aż 7 w tych warunkach ......idę sprawdzić na firefox ale póki co tego nie widzę, bo nawet z logowaniem jest problem :oops:

6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Ja mam od wczoraj wysiany badyl ale nie idzie spokojnie ułożyć puzzli bo gra chodzi w super ślimaczym tempie

7. lancman

lancman Forumowy żółtodziób

można powiedzieć, że w ogóle nie działa, puzzle nie do ułożenia

8. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Witaj w klubie xDxD.

Od godziny i ułożyłem połowę planszy. Moim zdaniem powinni zatrzymać event i uruchomić go jak naprawią błędy lub jak można stwierdzić zdiagnozują co jest nie tak. Szkoda bo miła zabawa jak by puzzle normalnie działały a tu tylko szkoda czasu.

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja konczę event,zrobiłam 7 kroków po prawej stronie,zdobyłam wszystkie itemy + 1szt piccolaka i na tym koniec,szkoda mojego zdrowia i oczu >:(>:(

Wstyd aby event Urodzinowy tak chodził,Informatycy dali ciała na całej lini -wstrzymać im wypłaty bo nie zasłuzyli na nia.

10. anja1547

anja1547 Młodszy ekspert

Odświeżałam, wylogowywałam. Po wielu próbach po 2 h się udało.

oset53 i hiacynta lubią to.
  11. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie nawet kodzika nie przyjmujexD

12. anja1547

anja1547 Młodszy ekspert

Mi po wielokrotnych próbach po 2 h odświeżania, przelogowywania się w końcu zaskoczyło xD Myślę że Tobie również się uda

hiacynta lubi to.
  13. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Moja cierpliwość została wystawiona na ciężką próbę i niestety poległa. Event urodzinowy dno kompletne. Chyba czas iść na odwyk od farmeramy-.-

14. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

No widzisz, ja na dziś odpuściłem 1:26h i jedna plansza.

15. anja1547

anja1547 Młodszy ekspert

Ja chyba sobie robię przerwę, komentarze są usuwane, nawet się wypowiedzieć nie można bo nawet to edytują xD

16. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Hallo, czy ktoś tam na górze nas słyszy? Tak nie wygląda zabawa urodzinowa.

hiacynta, oset53 oraz tereska1108 lubią to.
  17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Zrobiłam jedną planszę i się zmęczyłam :sleepy:xD.
    ...ale przynajmniej gra jest dostępna xD

hiacynta lubi to.
  18. abask

abask Fanatyk forum

45 minut i jedna plansza... Co mi po Waszych marnych kodzikach jak tu grać nie idzie?
    Byście się wstydzili proponować koszyczki i inne wiktuały za kasę. Nie zasłużyliście nawet na złamanego grosza.

19. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Z okazji Waszych urodzin w prezencie dostajemy nerwice i [ciach] w jednym. Świetny prezent >:(
    Taki sztab ludzi, żeby nie mógł raz, a porządnie przygotować eventu?
    Tylko co klik przy puzzlach to kwiatek po minucie się kręci, masakra a nie przyjemność.

Wykropkowany wulgaryzm usunęłam. Nerwica nam wystarczy...
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2024
  20. Krkkudlaty

Krkkudlaty Okazjonalny autor

Dali by śnieżynkę bo zima, albo kręcący torcik bo urodzinki, a nie tylko kwiatek się kręci :)
    35 min. jedne puzzle układać haha
    500 powinienem ułożyć

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.