Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli komuś przy każdym puzzlu kręci się przez dłuższy czas kwiatuszek, to rzeczywiście nie ma mowy o najmniejszej przyjemności z takiej gry. Po południu też się u mnie pogorszyło, choć nie jest tak źle, jak wielu z Was to opisuje. Zobaczymy... Osobiście chciałabym znów pograć w te puzzle, ale już bez kwiatuszków...

2. danagk70

danagk70 Czeladnik forum

to nie jest zabawa,szkoda zdrowia,odpuszczam

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marion ten event to przejdzie do Historii jako najgorszy pod względem płynnosci,ja układam puzzle czasami 1 obrazek 1h,to jest poprostu kpina z graczy.Jak dla mnie to ten event powinien być zatrzymany i naprawiony aby mozna było normalnie grać albo wogóle nie powinno go być jesli Informatycy (z bożej łaski) nie potrafia go naprawić :cry::cry::cry:.

Rekompensata w postaci 8 prezentów to jest żart i robienie nas w balona >:(>:(xDxD

4. halina54

halina54 Hrabia forum

BA_MARION nie dosc ze sie nie da grac to jeszcze zniknely 2 ulozone calkiem puzle..sa klodki a na dodatek zamiast ilosc zrobionych kawalkow sa miliony 9999999999 ...naprawde zadna to przyjemnosc tylko ....domysl....

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Znów mi się nieco polepszyło jeśli chodzi o układanie puzzli. Zostały mi 4 obrazki,zdobyłam piccolo ustawiłam. Myślałam ,że przynajmniej kosiarz wypadnie...a tu w nagrodę za cierpliwość- tadam kijek pogo xD:cry:xD:cry:

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja też zgarnełam piccolaka ale na razie nie wystawiam bo widze,że nie ma po co.Całego eventu nie robie,zgarnę tylko itemy i koniec(jeden bedzie pojedyńczy).
    Układanie nie na moje nerwy,co ułożę 2 puzzelki to resetuje gre,po [ciach] się wogóle za to brałam8)8).

Napisałabym co wogóle o tym myslę ale ......wiem,że dostałabym bana na forum a pytanie czy nie na grę,więc jednak nie zaryzykuje i nie dam Modom satysfakcji(bo wiem,że to nie Wasza wina ale na Was to wszystko spada).

Chorobę zakaźną usunęłam, bo wiesz... jeszcze forum się zarazi i padnie.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 stycznia 2024
  7. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

Dziękuję :). Nawiasem mówiąc gdyby BP znało moje myśli , które mi towarzyszyły podczas układania z pewnością dostałabym bana do końca życia xD

8. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

dobrze że jestem emerytką ,to zostały mi dwa puzle do ułożenia <brakło wypadajek> cały dzień siedziałam nad tym co można było ułożyć w ciągu godz. ale pomysłu pogratulować :D

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zebrałam się w sobie, odświeżałam, zmieniałam przeglądarkę i skończyłam.
    W takim wydaniu nigdy więcej puzzli, chociaż bardzo lubię układać.
    Cierpliwości Wam życzę i niech chociaż Piccolo się odwdzięczy.:)

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie nie dość,że wciąż kwiatki,to obrazek z miniaturki nie jest tym samym co mam ułożyć.No chyba,że tak miało być.

11. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

gratuluję Aniu :)
    na jakiej przeglądarce grałas ?

ja mam chroma i jest masakra , jedyne co działa to wyprzedaże i zakupy ( sprawdziłam )

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję Asiu.:)
    Gram na Microsoft Edge i Firefoxie.

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dzięki Aniu :)

będę musiała spróbować, bo póki co, to dopiero walczę z 4 układanką i co kilka puzzli muszę odświeżać grę :wuerg:

14. Krzysiuk52

Krzysiuk52 Forumowy żółtodziób

Niestety, ale u mnie nic nie można zrobić na farmie? Nie wyświetlają się strony, nie można odebrać prezentów, ani wysłać prezentów, masakra jakaś? Nie da się grać, a o układaniu puzzli , to marzenie ściętej głowy...
    Zamknąć to wszystko i naprawić, bo innej rady nie widzę.

15. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

to jest jakiś dramat...ciągle się wiesza...

16. Ania

Ania Moguł forum

Ja też gram na Edge i na Operze GX i dzisiaj skończyłam ewent. Ale co nerwa miałam to moje-.-

17. mar1sz

mar1sz Okazjonalny autor

.....!!!4 puzle w godzine ,obrót kwiatuszek minuta ruch kwiatuszek...zgroza pozdrawiam.......programistów:wuerg::wuerg::wuerg:

18. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Uwielbiam układać puzle ale tutaj układanie przyprawia o mdłości

19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie wszystko padło 30 min na puzzlach kwiatek się kręcił teraz owce jadą na urodziny taczkami na 45%>:(

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

rowniez na lisku i jest w miare ok

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.