Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Samo układanie puzzli dobry pomysł, ale widać, że przerósł twórców. Dużo elementów i gra "siada" niestety.
    Wydaje mi się, że mam dużo cierpliwości do tej gry, ale tym razem mnie pokonali.:(

2. bona53

bona53 Generał forum

Odpuszczam,brak mi cierpliwości.

3. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No ni chusteczki nie da się układać tych puzzli. Prawie przy każdym a w najlepszym układzie
    co drugim elemencie kwiatek się kręci i nie przestaje do puki nie odświeży się gry.
    Nie mam na to absolutnie ochoty i cierpliwości. Nie takich atrakcji się spodziewałam na te urodziny.
    Gospodarz ma gdzieś zaproszonych gości - no nie ładnie to wyszło bo czuję się jak intruz.

4. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Chyba trzeba będzie spróbować w nocy. Trochę układałam ok. 1 czy 2 w nocy i szło zdecydowanie lepiej.

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2024
  5. klonek68

klonek68 Generał forum

Dobrze że nie ma limitu czasowego....ktoś chyba to przewidział;)...bo czas ułożenia jednej części układanki to u mnie ok 15 minut:cry:

6. mania4691

mania4691 Forum Pro

Trochę to denerwujące układanie, ale co zrobić. Dla chętnych kodzik : 14bday.

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

fajny bonusik,dziekuje :)

mnie juz się naprawde odechciewa układać te puzzle,ostatkiem sił to robie i wiem,że jak tak dalej bedzie to ......nie zrobie do konca ,cierpliowść na wykonczeniu.

Co robia informatycy do tego dzisiaj piatek :cry::cry:,masakra jakaś i to się nazywają urodziny,raczej powinien ten event nazywać się Upadek Farmeramy >:(>:(

8. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja też to przećwiczyłam i potwierdzam w nocy idzie sprawniej.Teraz wyrzuciło mnie z gry ot tak sobie bo weszłam na imprezę.Natomiast super okazja kupna jest niezawodna otwiera się na całą stronę bezczelnie odliczając czas i woła kup mnie. Ci co programują tą grę nie mają za grosz wstydu i honoru dopuszczając do takich bubli i jeszcze oferując grę za pieniądze.Nigdy ale to nigdy nie zdarzają się wpadki z oferowanymi pakietami za realne pieniądze.To jest naprawdę bardzo przykre nie mówiąc o tym,że Gracze są dla Nich nieistotnym elementem.

9. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Dramat, nie idzie nic zrobić. Próbowałem kupić kombajn to potem tak się zawiesiło, że te nieszczęsne owce nie chciały przekroczyć 45% przez dobry kwadrans... następnie zbiory - co 2 kliknięcia trzeba było odświeżyć. Do koła, żeby zagrać o jakiś bonus nie udało mi się wejść, na targu tylko pusta plansza, o puzzlach to nawet na razie nie myślę. :sleepy: Cóż, najgorsze urodziny na jakich byłem.:wuerg:

10. Ondraszek6

Ondraszek6 Forumowy żółtodziób

11. anja1547

anja1547 Młodszy ekspert

U mnie kod nie działa, nie działa ptaszek do zaakceptowania.
    Jak już jest kod dawany, fajnie aby można było go wpisać, bo nawet to nie działa

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2024
  12. majka47

majka47 Komisarz forum

No nie,nie da się układać,szkoda zdrowia.

13. dorro007

dorro007 Hrabia forum

U mnie kod działa bez zarzutu, bez problemu i bezbłędnie :)

14. danabog

danabog Mieszkaniec forum

45 minut układanie jednego obrazka, masakra:(((((((

15. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Czy w końcu ktoś naprawi tą grę ,bo już nie mam cierpliwości tylko kwiatki się kręcą nie można przejść aby posadzić czy zebrać nie mówiąc o układaniu puzzli tam to masakra .Gra miała być rozrywką ,a nie utrapieniem i psuć nerwy

16. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Mija doba eventu a tutaj zamiast lepiej to coraz gorzej ta gra chodzi to co będzie w sobotę ...... mać

17. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

odswiez i wbij

hiacynta, oset53 oraz darbus1961 lubią to.
  18. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

Z wielkim trudem , przy ogromnej dawce cierpliwości udało mi się zmęczyć ewent . Ogólnie bardzo lubię układać puzle , ale nie w takim wydaniu jaki nam farmerama zaserwowała .[​IMG]

19. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Gratuluję cierpliwości i wytrwałości:D
    To jest szansa, że i my może też do tego dojdziemy;),
    ja póki co odpadam, jedna plansza układana przez ok. 30 minut pokonała mnie na dobre>:(

20. mazowszanka

mazowszanka Okazjonalny autor

Dokładnie tak jest ,jak nie odświeżysz nie układasz masakra

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.