Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Niestety prysły zmysły, znowu muli, nie mogę zebrać zbiorów, nie mogę przejść na drugą polanę, do tego nie działa Sezon i młyn, Wielkie świństwo, ale mam pytanko, czy coś było dane na start .

2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

dramat jak to chodzi...dałem im trochę czasu by się z tym uporali , ale widzę że słabo im to wyszło

3. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

BP znów prosi abyście sprawdzili działanie gry. Podobno jest lepiej...

5. celt22

celt22 Czeladnik forum

Mechanika ewentu fajna , Ale układanie puzli przy takim nie/działanu gry jest frustrujące . Po prostu dramat.

6. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Lata kwiatek, rośliny do zbioru i nic więcej, nie idzie ich zebrać, kombajn nie działa ręcznie też nie można.

7. BA_Marion

U mnie przechodzenie między łąkami tak jakby zaczęło płynnie działać. Nie wiem jak ze zbiorami, bo póki co wszystko rośnie. Spróbuję zagrać gierkę...

8. Megan

Megan Komandor forum

Jakie lepiej, nawet pisać się nie chce....... ładuje do 45% i muli, kręci się kwiatek , ileż można odświeżać>:(

9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ostrzegam- nie rób tego. Ja spróbowałam-.-

10. BA_Marion

Mi się udało:) Gdzieś w połowie zaczął się kręcić kwiatuszek, ale odczekałam aż przestał i skończyłam układanie.
    Niestety gra jako całość nadal nie działa płynnie. Parę czynności można wykonać, a później konieczne jest odświeżanie...

11. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Na start 20 prezentów urodzinowych powinno być. U mnie było :)

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jedyne co to u mnie wylotki dopisały 398 ,gra muli robię dopiero pierwszy rozsiew :)

13. Angel

Angel Książę forum

Wylotki 287 z nostrzyka, 10 JC nie przestawiałam na dziką, bo mi się nie chciało, no i zaawansowaną pizzerię odpaliłam.

Puzzle pierwsze ułożone. Nawet łatwo idzie, no bez presji czasu to zupełnie inna robota.:)
    Gra przy układaniu puzzli zaczęła w połowie układania mulić, że musiałam po każdym elemencie odczekać około 10 sekund.-.-

14. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Udało mi się zrobić pierwszy zbiór i posiać kolejny, ale wtedy gra padła... i nie mam pewności czy cokolwiek się zapisało, bo teraz tylko owce jadą na taczce... już mam dosyć na dzisiaj.-.-

15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

20 minut zajęło mi ułożenie,kwiatki kręciły się na każdym etapie

16. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Zaś gra nie działa :music:, u Was tak samo o_O?

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie ciągle słaba zabawa, można wejść i wykonać jedną czynność, a potem można tylko popatrzeć, wykonanie jakiejkolwiek następnej czynności na polu jest nieskuteczne.:( Odświeżanie niewiele zmienia.:(

18. poli001999

poli001999 Stały bywalec

Po wejściu do gry pokazuje że roślina którą po wielu próbach udało się zasiać z wszystkimi bonusami jest rośliną gołą i wesołą i po minucie w grze nagle wszystko magicznie znika i roślina rośnie dalej jakby nic nie było użyte :)

19. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

O 14 udało się wejść. Na tyle, żeby odpalić kombajn i CJM... Potem 504, owieczki i inne atrakcje...
    Teraz niby działa. Ale szybciej jest zebrać ręcznie niż czekać aż kombajn skończy kręcić kwiatkami...
    Z puzzlami czekam aż się ustabilizuje.

20. renia111979

renia111979 Mistrz forum

za to jutro wyprzedaż pójdzie jak po maśle
    W temacie, badyl rozsiany, koło ma mnie w głębokim poważaniu, puzzli nie da się nawet spróbowac ułożyć.
    Czekam na kod rekompensacyjny xD
    8)8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.