wstawianie linków na poczcie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bozenap2, 10 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bozenap2

bozenap2 Okazjonalny autor

Witam:)
    Przed chwilą ćwiczyłam w "wątku do ćwiczeń"
    Moje pytanie czy wchodząc na pocztę można skopiować tak samo link i wstawić jak na forum?
    A pytam dlatego bo jestem mentorem i czasami jest dużo pisania żeby kurczak zrozumiał.
    Pozdrawiam niedzielnie:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Masz na myśli skopiowanie linka z forum i wklejenie go do wiadomości dla ucznia tak? Można to zrobić, tyle tylko że jak dobrze pamiętam uczeń z wiadomości nie wejdzie bezpośrednio na ten adres ani go z okna wiadomości nie będzie mógł skopiować (chyba, że ten link zamieścisz jako tytuł wiadomości), wtedy jak się nie mylę będzie miał taką możliwość.
    A najlepiej chyba będzie jak napiszesz uczniowi w jaki sposób przejść na forum i co, i gdzie można znaleźć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. bozenap2

bozenap2 Okazjonalny autor

Dzięki Ateno - spróbuje.
    No właśnie tłumaczę - tylko, że są różne kurczaki - jeden łapie w lot a 2-giemu potrzeba więcej uwagi poświęcić.
    Temat można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.