wstań na nogi - ulepszenie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 22 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Prośba kogo lub co zakrywamy jw itemem?

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

3. Merrick

Merrick Moguł forum

no ja mam problem bo wczoraj się wyczerpał mi item a dziś nie mogę go polepszyć bo się wznowił :eek:

4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Zdejmij go z pola i wystaw ponownie.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

krystyna65 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

a ja mam inny problem gdyż nie moge znaleść tego itemu dodam że mam wszystkie odkryte prezenty może jakieś ułatwienie na jakiej łące można go było postawić a i dodam że córka też ma ten sam problem gdzie jest ten item

7. SMOD_Atena

3ola4 item wygląda tak: [​IMG]

Sprawdźcie proszę na wszystkich łąkach/ogrodzie ozdobnym, wyspie skarbów i w nawiedzonym domu. Jeśli nie odnajdziecie itemu napiszcie (każda ze swojej farmy) do PT. Poradnik znajdziecie tutaj: Pomoc Techniczna.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

8. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

nie mam pytań dziękuję szukam za dużo tych łąk itemów itp można się pogubić że o spiżarni nie wspomne przesuwam ten pasek i przesuwam dziękuje jeszcze raz można zamknąć

9. SMOD_Atena

3ola4 bardzo proszę, jeśli tylko item został zdobyty to PT z pewnością go odnajdzie i wskaże Ci miejsce, w którym jest wystawiony.

Z zamknięciem wątku zaczekam jednak na odpowiedź Autorki czyli krystyna65.

Ostatnie edytowanie: 24 października 2019
  10. SMOD_Atena

Autorka dalszych pytań nie miała więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.