Wstąpienie do ekipy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cinakakao, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cinakakao

cinakakao Forumowy żółtodziób

Wysłałem zgłoszenie do ekipy i nie dostałem powiadomienia nawet że nie zostałem przyjęty.
    Proszę o szybką pomoc.:cry:

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli zostaniesz przyjęty do Ekipy, otrzymasz taką informację na e-maila wraz z zaproszeniem na rozmowę. Czas oczekiwania na informację zwrotną może być różny dla każdego Użytkownika, więc wystarczy trochę cierpliwości :)

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skontaktować możesz się poprzez zakładkę Impressum, w której znajdziesz potrzebne dane: https://legal.bigpoint.com/PL/imprint/pl?_ga=1.256982091.1317630946.1408540080
    Jeśli chodzi o czas oczekiwania na odpowiedź w sprawie podania, może to być kilka godzin lub nawet kilka dni. Niestety, nie jestem w stanie sprecyzować ile dokładnie będziesz czekał :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanka?

4. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Hmmm, wysoko mierzysz.
    Troszkę więcej taktu i powściągliwości.
    Wydaje mi się, że się nie doczekasz na odpowiedź.

gosiagosia60 lubi to.
  5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

cinakakao w związku ze złamaniem tych punktów Regulaminu Forum:
    Została nałożona kara w postaci punktów.
    Po minięciu blokady i ponownym zalogowaniu się na Forum, proszę o zmianę avatara. Brak zmiany może skutkować ponowną blokadą konta.

Posty obraźliwe oraz niewnoszące nic do tematu rozmowy zostały usunięte.
    Wątek zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.