Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Zerknij do lodowki...bo ja az sie boje hahahahahah

krasnoludek10, gadek oraz Zła_Kobieta lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Aż tak źle??? Chyba sprawdzę, kiedy są najbliższe terminy do psychologa, aby zobaczył czy nie macie przypadkiem krasnalofobiixD Ale Tomek i Krasnal nie jedno jesteśmy:p Krasnal pisze, co chce jak jakaś kukiełka w teatrzexD Nieraz wielmożny Pan pisze nawet, kiedy ja sobie słodko chrapięxD

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Oj, Krasnal/Tomek...
    Sprawdź koniecznie te terminy i umów sobie wizytę.
    Rozdwojenie jaźni to niebezpieczna choroba.

Jeśli chodzi o krasnalofobię... Cóż, dużo, bardzo dużo Cię wszędzie. A wiesz, co mówią we wsi - że co za dużo to i świnka nie chce...
    Już tyle razy byłeś upominany, tyle razy zwracali Ci użytkownicy uwagę, ekipa upominała, a Ty dalej swoje...

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A może skoro Wy macie krasnalofobię, to i ja mamo_O ???

5. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Ktoś kiedyś na forum bimbru szukał...
    Szczęśliwego Nowego Roku :)

krasnoludek10 i Marrylan lubią to.
  6. AdamStaszczyk

AdamStaszczyk Młodszy ekspert

Jeden z lepszych wątków forum :). Ludzi brak ale się rozbuja znów towarzystwo :). Więc rzućmy coś na zachętę i spytajmy się w przestrzeń o opinie na temat czy kluski śląskie są równie dobre jak kopytka? :)

onkapinka i krasnoludek10 lubią to.
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czy schabowy jest równie dobry jak kurczak?
    Toż to są dwie różne potrawy i nijak porównywać.
    Podejrzewam, że to rzecz smaku, gustu kulinarnego. :)

krasnoludek10 lubi to.
  8. AdamStaszczyk

Wszak z piersi kurczaka robi się schabowego ;). Czyż śląskich i kopytek nie robi się z wody, mąki i jajek? ;)

krasnoludek10 lubi to.
  9. MOD_Zła

Z piersi kurczaka mamy kotlet drobiowy, ze schabu - schabowy.
    Do kopytek daję mąkę pszenną, do klusek śląskich ziemniaczaną.
    No i jeszcze jedno - kluski śląskie są z dziurką, żeby sos miał gdzie się gromadzić.

10. AdamStaszczyk

A już myślałem że będzie jakaś niespodzianka :). A tu sos? :eek:

krasnoludek10 lubi to.
  11. MOD_Zła

Wolałbyś śledzie? o_O
    Niespodziankę miałam, jak w jednej restauracji kluski bez dziurki były ;)

krasnoludek10 lubi to.
  12. AdamStaszczyk

Zależy jakie ;). To nie mogłaś wykałaczką dorobić ;).

krasnoludek10 lubi to.
  13. MOD_Zła

Na to nie wpadłam.
    Przy następnej wizycie skorzystam z rady i sobie podłubię ;)

krasnoludek10 lubi to.
  14. AdamStaszczyk

No widzisz ;). A tak sos nie miał się gdzie gromadzić :D.

krasnoludek10 lubi to.
  15. czechu79

czechu79 Generał forum

Bo to pewnie były kartacze po taniości ;)

krasnoludek10 lubi to.
  16. AdamStaszczyk

Pracuje obok fajnego skrzyżowania, mam okna akurat na to skrzyżowanie i nie raz mnie ciekawość bierze co i kto coś wymyśli nowego. Piesi swoje, kierowcy swoje ;). Ostatnio zgasili światła i czekałem całe 3 minuty na pierwsze bum. Oczywiście policja wezwana, kierowcy dyskutują przy autach. Tymczasem przeciwny pas ruchu, tramwaj zabuczał i bum, kierowca z torów mu nie zjechał, nikt wzywać policji nie musiał ;). Była już na miejscu. Operator tramwaju przeciął skrzyżowanie by ruchu nie blokować, stanął i ludzi wypuścił, po 15 minutach miałem obok firmy ilość ludzi równą tej co na dobrym koncercie ;). Moja ciekawość wzrastała z każdą sekundą co się znów wydarzy i nie czekałem długo. Pan opanowany na pasy wszedł i ominął go autobus o centymetry. Cudowne skrzyżowanie. Godzinę później policja odjechała, całkiem niepotrzebnie ;). Bo się film karate zaczął. Łysy uderzył faceta z kucykiem, ten nie wiadomo czemu obraził się i zadzwonił po kolegów, łysy mimo fizjonomii twarzy nie był głupi i też zadzwonił, żaden jednak nie sprecyzował kogo i po co :). Biedna trójka studentów nawet nie wiedziała o co chodzi gdy brygada pana z kucykiem nie piętrząc kłopotów ale je niwelując stosując prostą zasadę, na kogo wypadnie tego trach. Na to czekała drużyna łysego i pan z kucykiem znów oberwał, po czym chyba nie miał nawet sił już krzyczeć że to nie ci. Koledzy kucyka przeprosili trójkę spacyfikowanych, po łysych ślad zaginął więc pozbierali to co zostało z pana z kucykiem i udali się w nieznanym kierunku. To tylko jeden dzień z mojego życia w pracy ;).

krasnoludek10 lubi to.
  17. Nie wiem, pozazdrościć Ci tych widoków z okna czy współczuć :D Ja też nie mam wesołych widoków z okna pracy, widzę kościół i kilka pogrzebów dziennie :D Ma to też swoje pozytywne strony, często ujrzę znajomych których nie widziałam po kilka lat :D;)xD

krasnoludek10 lubi to.
  18. AdamStaszczyk

Z serii czarnego humoru: wyrażam tylko nadzieje że ci znajomi co ich kilka lat nie widziałaś nie zajmują miejsca całkowicie z przodu? ;). Nie zazdroszczę takich widoków, ale co zrobić, może szefa poprosić o okna z widokiem na morze, albo góry? :)

krasnoludek10 lubi to.