Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Oj zabije Ci na pewno:D, bo więcej was w rodzinie.
    A niespodzianki się zdarzająxD
    Skądinąd wiemy, że bociany kochają Polskę, bo nigdzie nie dba się tak o ich gniazda jak myxD

toDzasta, gadek oraz Zła_Kobieta lubią to.
  2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Nie wiem, co powinienem przynieść na taką okoliczność.
    Flaszka to będzie na weselu, więc może tu zostawię coś na później :D

3. waderówek

kiszone!!!!! Ponad wszystko!!xD

toDzasta i gadek lubią to.
  4. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Synowa udala sie jak zadna inna, kocham to dziewcze:inlove: i chyba byym mu nie wybaczyla gdyby sie z nia nie ozenil:D
    Blisko wody jestem wybudowana(dokladne tlumaczenie z niemieckiego)..czyli szybko sie wzruszam...poplakalam sie ladnie...:cry:
    Juz w domku jestem ..dzis tylko w malym gronie, slub cywilny i sniadanie w restauracji...wesele i koscielny bedzie dopiero za rok.
    dzis byl szampan..wodeczke weselna przytargam po weselu

Ostatnie edytowanie: 23 października 2015
    toDzasta, gadek oraz waderówek lubią to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

To super,mam nadzieję że mój syn też kiedyś przyprowadzi wspaniałą dziewczynę,która będzie moją synowąxD

toDzasta i onkapinka lubią to.
  6. waderówek

Nie wiedzieć czemu :p w inwentarzu wolę mieć zięcia niż synową:p
    Ale może to się kiedyś zmieni:)

toDzasta lubi to.
  7. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Mimo, ze jestem nowoczesna i bardzo tolerancyjna...wole jednak synowa(mam dwoch synow);):p

toDzasta lubi to.
  8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jako, że mam córkę, to też wolałabym jednak zięcia. :)
    Chociaż córkową (nie wiem, jak nazwać) pewnie też bym zaakceptowała.
    Tylko o wnuki by było ciężko...

9. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Dobry zięć nie jest zły, ale do wnuków nie jest niezbędny - zwłaszcza w dzisiejszych, nowoczesnych czasach :p

10. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

W sumie masz racje..nie wazne jak, byle dziecko bylo zdrowe.:pxD
    Probowka, , laboratorium, strzykawki, mikroskop...to takie troche odstraszajace, jednak chyba o wiele przyjemniejsza jest stara , wyprobowana metoda 8)

toDzasta i waderówek lubią to.
  11. waderówek

ale w końcu nie chodzi o potomstwo, każdy ma swój sposób:), ale o...... teściowexD. Tu bądź mądry i pisz wiersze;):p:cry:

onkapinka i toDzasta lubią to.
  12. Zła_Kobieta

Ale się wszyscy mrocznym sianiem zajęli. Nawet świeżo upieczona teściowa :)
    Chyba, że Młodych pilnuję, żeby do wnuka się przyłożyli ;)xD

Piękna jesień do nas zawitała, to i za stodoła miło posiedzieć :)

13. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Hej ZK !!
    Mlodych to ja przeprowadzalam (zmieniali mieszkanie , zeby do pracy blizej i spokojniejsza okolica ). Do wnuka to mi sie przyloza najwczesniej za 2 lata, takie maja plany..poczekam jeszcze troche.Posiedze za stodola dzisiaj, moze cos chlapniemy?Ja mam teraz urlop, ale spedzam go w domu, na przeprowadzkach i lataniu po lekarzach(mam kilka terminow tu i owdzie, przebadac sie trzeba i zdrowym byc, zebym tego wnusia doczekala). Pogoda u mnie rowniez przepiekna, sloneczko, w miare cieplo i kolory jesieni w pelnej krasie...cudownie.

Ostatnie edytowanie: 27 października 2015
    toDzasta lubi to.
  14. Zła_Kobieta

No i przesiedziałam pół wieczoru w kuchni, bo jutro do pracy jednak idę, a miało być wolne.
    A tak liczyłam na bimberek albo inną naleweczkę...

onkapinka lubi to.
  15. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

[​IMG] taka naleweczka wisniowa...dobra na wszystkie smuteczki i zgryzoty(nawet jak trzeba isc do roboty). Pamietam, moja babcia taka robila, a ja z kuzynkami rzucilysmy kura te wisienki (babci nie bylo w kuchni a wlasnie naleweczke przecedzila i do butelek wlewala). Kury padly, dziadek myslal , ze jakas choroba je dopadla az sie zorientowal, ze wisieniek sie nadziobaly i po prostu pijane bylyxDxDxD
    Kury po paru godzinach wytrzezwialy, a nam sie upieklo, bo babcia i dziadek smiechu mieli z tego zdarzenia co nie miaraxD
    Do dzisiaj w rodzince kraza opowiesci o smaku rosolu z tych pijanych kur;):p

Ostatnie edytowanie: 27 października 2015
    toDzasta i Zła_Kobieta lubią to.
  16. Zła_Kobieta

Miałam iść już spać, ale mówię sobie, że jeszcze zerknę za stodołe i warto było :D
    I opowieść cudna i wiśnióweczka :D:inlove:
    Od razu mi się humor poprawił :)

Na szczęście jutro dniówka powinna być spokojna i niezbyt ciężka :)

onkapinka lubi to.
  17. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

To przynajmnie tyle dobrze, ze spokojnie bedzie..przeleci raz dwa i juz po robocie, a pare groszy zawsze wpadnie.
    Ja wlasnie przeliczam wartosc mojej stodoly, bo czytalam o dozynkach..hmm. Jak sie wszystkiego pozbede to moze sie do TOP -u zalapie.Ciekawa jestem jakie w tym roku bedzie minimum.

toDzasta i Zła_Kobieta lubią to.
  18. Zła_Kobieta

Ja sobie spokojnie w loży szyderców..., a nie przepraszam wśród kibiców posiedzę.
    Strój przygotowany, odprasowany w szafie wisi, gardło się szykuję i oliwi, a ćwiczenia gimnastyczne też się odbywają :)

Za stodołą powitam TOPowiczów bimbrem i zagrychą xD

19. kwiat11111

kwiat11111 Wielki mistrz forum

Ach bardzo wszystkich serdecznie witomxD

onkapinka lubi to.
  20. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Witaj kwiecie :) u nas pustawo ostatnio, ale rozgosc sie i czuj sie jak u siebie w domu.Zerknij za stodole i wypij kielicha(samoobsluga ).