Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moje jakieś zakurzone....a jeszcze nie myłam go, od miesiąca wożę się inną furą i dostałam ją pięknie wyczyszczoną że wyglądała jak nowa :D ale w końcu trzeba będzie umyć, chociaż pogoda taka sobie, zaraz znowu się zabrudzi :p
    miałam popracować ale brak mi paru rzeczy i czekam na mejla, więc chwilowo na forum posiedze :p

gadek lubi to.
  2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Takiej to dobrze...wy czyszczona fura jezdzi...(zazdrosc>:(>:(;))
    Ja jak sama nie umyje , nie zatankuje i do warsztatu nie zawioze , to niestety zostane stac na srodku drogi.:cry::cry:
    W sumie dobrze, bo wiem co i jak, mam pare kolezanek, ktore nawet nie wiedza gdzie sie paliwo wlewa i jak otworzyc maske samochodu (bo zawsze maz jedzie tankowac bo ona sie boi..xDxD)

gadek i toDzasta lubią to.
  3. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Tankowanie jest straaaszneeee. :pxDxDxDxD

onkapinka lubi to.
  4. chrumcia91

jak kupiłam to dostałam jak z salonu wymuskaną xD
    moja mama też nigdy nie tankuje, zawsze tata to robił albo pan z CPNu więc też u niej z tym ciężko xD
    edit: ja tam tankować lubie-pod warunkiem ze na karcie są pieniedzą xDDDDD

onkapinka, gadek oraz toDzasta lubią to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

Witojcie Wsioki KofanexD

Moja farma również jeszcze obrabiana własnymi roncami;)I nie mam w planach przeprowadzki:)
    A co do jazdy samochodem to ja od 8 lat kierownicy w rękach nie miałam:oops: Zanim przekonam się,że moja lewa ręka działa tak samo jak prawa to zapomnę jak się jeździxD Jak jeszcze mieliśmy "normalny" samochód i wsiadałam z mężem jako pasażer miałam niezłego stracha zwłaszcza przy wyprzedzaniuxD Na szczęście od dłuższego czasu siedzę już po normalnej stronie pasażera,czyli po lewejxD

onkapinka i toDzasta lubią to.
  6. anndyj

anndyj Nadzorca forum

A czy ja mogę się przyłączyć? Nie żebym taka robotna była, ale ten bimber kusi... oj kusi :cry::cry::inlove:

gadek, onkapinka oraz toDzasta lubią to.
  7. chrumcia91

ja tam bardzo lubię jeździć samochodem-jako kierowca ;)
    jak zrobilam prawko zaraz po 18tce to 5 dni po odbiorze dokumentu tata mnie wysłał do Gdańska 250 km ;) pojechałam z kolegą ktory prawka nie miał :p przydał się bo koło mi się odkręcało po tym jak to mi panowie go nie dokręcili xD

8. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale milo, witajcie !!
    Poszlam na chwilke doprowadzic sie do stanu uzywalnosci(myjnia, lakier , tapicerka i te sprawy)a tu nagle pelniutko sie zrobilo:D:D:D
    Ja wyznaje zasade, ze kobieta tez czlowiek i znac sie musi...lubie wiedziec i umiec, taka moja natura. Jak juz jezdze samochodem, to musze wiedziec gdzie co jest, jak uzupelnic plyny i jak otworzyc w tym celu maske:p.Nie lubie jezdzic jako pasazer...kazdy ma inne reakcje i niekiedy mimowolnie "hamuje"xDxDxD
    Alez oczywicie!! 'U nas samoobsluga jest...idz za stodole i czestuj sie:p

PS. teraz spadam doprowadzic moje autko do stanu uzywalnosci...(nie wypic mi tu wszystkiego!!!)

toDzasta, chrumcia91 oraz gadek lubią to.
  9. gadek

gadek Fanatyk forum

Też lubiłam jeździć,ale teraz się boję,że się pogubię na skrzyżowaniach,a mąż jeszcze oświadczył,że za skarby świata mi nie da swojego samochodzika,bo długo nie jeździłam i jeszcze mu stłukęxD Kupię sobie jakieś mini to będę mogła tłuc do woli i nie będzie to groziło wygnaniem;)xD

toDzasta, onkapinka oraz chrumcia91 lubią to.
  10. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Autko wypucowane, zatankowane, plyny uzupelnione, szybki umyte rowniez od wewnatrz....jestem zadowolona.
    Zaszalalam dzisiaj i kupilam nowe kosmetyki, bluzeczke, 2 sweterki 2 szaliki i buty.
    BUTY kocham:inlove::inlove:...a te sa cudowne i w dodatku wygodne . Dzien udany8):) .
    Odkrecilam grzejniki bo zrobilo sie zimno, w dodatku pada deszcz i ogolnie pogoda barowa...marzy mi sie piekna sloneczna jesiena tu klops.

toDzasta, gadek oraz chrumcia91 lubią to.
  11. chrumcia91

ja jeszcze na dworze nie byłam xD jak słysze jak gwizdze to mi się nie chce wychodzić, a za chwile na zumbę :p
    zaraz zobacze jak moje autko, bo dzisiaj pożyczyłam, ale podobno w baku cos zostało :D
    wlasnie gorącą herbatkę wypiłam to troche lepiej :p

onkapinka i gadek lubią to.
  12. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

I juz mi humor popsulas...bo tez mogla bym isc do Fitesstudio a mi sie nie chce....
    Nieeeeeeeeee nie ide ...siedze w domu i sie dogrzewam.

toDzasta i gadek lubią to.
  13. gadek

gadek Fanatyk forum

Mnie znajoma namawia żebym poszła na spotkanie z Chodakowską w listopadzie,ale jak pomyśle,że to cały dzień to mi się odniechciewa,bo przecież by mnie skrabali z parkietu chyba po tych ćwiczeniachxD
    Do biegania się sama namawiam od kilku miesięcy i jeszcze się nie namówiłamxD Ale ze mnie leń:cry:

onkapinka i toDzasta lubią to.
  14. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Wróciłam z pracy, zerkam, a tu ruch jak na autostradzie :)
    Ja na żadne fitness nie idę. Za to jutro będę się odchamiać na "Poskromieniu Złośnicy" xD
    A później będzie reset, bo podobno w naszej ulubionej knajpie wprowadzili nową kartę drinków:D

15. gadek

gadek Fanatyk forum

Na taką kartę drinków sama bym chętnie poszła,a tymczasem skoro piątunio raczę się bananowcem:p

toDzasta i onkapinka lubią to.
  16. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Ja przez tydzien chodzic nie umialam po pierwszym treningu BBP (Bauch Beine Po) czyli po polsku Brzuch Nogi Posladki.
    Dowiedzialam sie, gdzie mam miesnie(nie wiedzialam do tej pory o ich istnieniu)xDxDTeraz ma faze misowa "NIECHEMISIE", ale musze sie zmobilizowac ...od przyszlego czwartku mam pare dni urlopu i postanowilam, ze znow zaczne chodzic.
    Zazdraszczam...dawno nie bylam w teatrze, w sumie niezly pomysl, moze mojego Niemeza wyciagne gdzies.
    Tak na serio, to mozna by czesciej chodzic a nie raz na kilka lat, bilety niedrogie, pod nosem mam teatr i teatr muzyczny...
    Tez tak macie, ze jakis marazm czlowieka ogarnie i jak sie w tylek nie kopnie to nic sie nie chce?
    Jakim bananowcem? Ciacho czy cos alkoholowego?
    Dla mnie piatunio niestety znaczy tyle co nic...jutro i w niedziele ide do pracy , wiec te weekendowe radosci mnie nie ruszaja.

17. chrumcia91

ja mam zapłacone to chodze :p trzeba się poruszać a i powiem że jak zawsze było baaardzo fajnie :p

toDzasta, onkapinka oraz gadek lubią to.
  18. gadek

gadek Fanatyk forum

Jeśli się zdecyduję na tą Chodakowską to pewnie też poznam parę nowych mięśnixD
    Coś alkoholowego,lubię takiego drinka z sokiem bananowym,nic nie czuję co piję,a efekty widzę późniejxD
    Współczuję weekendowej pracy,kiedy Ty leniuchujesz?

toDzasta i onkapinka lubią to.
  19. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

'Ja np. leniuchowalam dzisiaj..od jutra pracuje do czwartku przyszlego tygonia...potem pare dni urlopu. Tak ogolnie to weekend mam co 2 tydzien wolny. W swieta robimy grafik , kto i kiedy chce , bo pracowac trzeba(sluzba zdrowia).

gadek lubi to.
  20. gadek

gadek Fanatyk forum

Czyli wczoraj miałaś taki "piątunio";) Ale nie dziwię się,bo w tym zawodzie to świątek,piątek i niedziela:)