Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Mogę się poświęcić dla ogółu i wyższego celu i przyjąć te życzenia i ewentualne prezenty xDxDxD

empatyczna, onkapinka oraz ryba4862 lubią to.
  2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry.... cisza tu taka nastala...chyba wszyscy klonuja i mixuja te kolorowe pandy i wielblady do nowej misji:pxD

Ja spadam do pracy...musze jeszcze 3 miesiace wytrzymac, maskakra z ta nowa szefowa, wszyscy sie zwalniaja, Team nam sie rozlecial...a tak super bylo.
    Smutne to, jak sa traktowani przez szefostwo dlugoletni pracownicy..
    Zreszta....to nie temat na 5 minut. :oops:

Edit: Jednak jest sprawiedliwosc na tym swiecie...Szefostwo sie obudzilo, pare zwolnien otworzylo im oczy i BABA odlatuje na swojej miotle w sina dal!!!!
    Wszyscy ktorzy oddali wypowiedzenie, proszeni sa by je wycofac...bedzie nawet podwyzka placo_O:p

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2015
  3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Cześć dziewczęta,panie ,kobiety i ect..Przyszłam wam złożyć życzenia świąteczne i mokrych ciuchów w śmigus-dyngus...xD Mało tu zaglądam w ogóle mało zaglądam gdzie kolwiek... chyba złapałam jakąś depreche wiosenną czy cuś..Nic mi się nie chce....Buziaki wam zostawiam i mowie dobranoc..nie to że ja już mykam spać..ale komp idzie aa jak co dzień..od lat..Teraz 2-godz..na książkę. Potem kusiu nyny bombka..bo czas nam kradną złodzieje czasu..xDxDxD

myszulka lubi to.
  4. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Chyba też chciałabym kusiu nyny bombka, bo brzmi intrygująco. Ale co to jest?

onkapinka lubi to.
  5. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Jak to co?..Zwyczajne spanie..xDWitam i miłej niedzieli....:)

onkapinka lubi to.
  6. Zła_Kobieta

I ukradli czas...
    Teraz niewyspana jestem. Dobrze, że niedziela, to jakoś się do wieczora dotrwa :pxDxD

7. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Tylko pożyczyli, za pół roku oddadzą :p
    Bry Wsioki:)

onkapinka lubi to.
  8. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry Wsioczki...widze, ze sie wszystkie schodzicie...wiosna nastala, ze snu zimowego sie przebudzamyxD

9. Zła_Kobieta

Oddadzą, oddadzą. Ale impreza krótsza o godzinę była. A tego mi nie oddadzą xDxDxD

Ziemia zaczyna pięknie pachnieć, coś tam z ziemi wyłazi, to trzeba się aktywować rolniczo xD

ryba4862 i onkapinka lubią to.
  10. katgad

ZT Ty nie kracz, że tak wszystko wyłazi, bo za teściową to ja nie przepadałam i niech kobieta zostanie tam gdzie jest :p Wiem, wiem wredna jestem :p
    Poza tym śnieg co chwila pada, normalnie w lany poniedziałek się będziemy śnieżkami naparzać >:(

onkapinka lubi to.
  11. Zła_Kobieta

Kra kra...
    To już nie powim, że w sobotę krakałam, że zima potrwa do połowy kwietnia...

A Ty Kasia uważaj, żeby przy tych opadach teściowa Ci nie wypłynęła... albo wpłynęła... ;)

Moja cwana. Wzięła się uwędziła i do setki co najmniej pociągnie...:p

12. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Witojcie wsioczki!!
    Juz prawie swieta, wiec zycze wam: radosnych, spokojnych, zdrowych Swiat Wielkanocnych.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ja jutro nie zjem sniadanka z rodzina..pracuje cale swieta , mam poranne dyzury. Mam nadzieje, ze wy chociaz w rodzinnym gronie stukniecie sie jajeczkiem.

myszulka lubi to.
  13. Zła_Kobieta

Wsioki kochane :)

Zdrowych, spokojnych świąt :)

Onka - spokojnych dyżurów i grzecznych bezproblemowych pacjentów ::)

myszulka i onkapinka lubią to.
  14. katgad

Wpadłam odkurzyć troszkę, może ktoś zajrzy:)

onkapinka lubi to.
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

Jej jak dawno mnie tu nie było,a skoro juz odkurzone to wezmę przewietrzę ciut.
    Co tam u Was chłopcy i dziewczęta nic nie imprezujecie,czy może przeniesliście się za stodołę sąsiada:eek:

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja zbyt pochłonięty evenciorem ;) Zapraszam do kącika mówców do Dyskusyjnego Klubu Filmowo - Książkowo - Teatralnego :)

17. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Witojcie!
    Coz to widza moje sliczne oczeta, ktos tu w koncu zajrzal...!!!
    Ja wlasnie wrocilam z calodziennej wyciesczki do ZOO
    Kucze fajnie bylo, Ostatnio chyba z 6-7 lat temu bylam. Pogoda zajepiekna, 25 stopni, slonecznie, lekki chlodny wiaterek, cos pieknego.
    A za stodola to nam jeszcze cos sie ostalo?Trzeba zajrzec, zacieru zrobic i aparature odpalic. Moze jakas imprezke zorganizujemy.
    Poswiece nawet jedna zlota owieczke na grilla, no chyba , ze ktos woli migoczaca fladre lub krolika wielkanocnego...da sie zalatwic .

18. krasnoludek10

Onkapinka - ja byłem chyba z 7 albo i 10 lat temu xD Jeszcze chyba jak tata był z mamą ;) Pogoda faktycznie w miarę dobra chociaż jak z Kościółka się wracało to troszkę bardziej wiało :) Ostatnio coś za wszystkimi chodzi grill jakbyśmy byli jedną wielką farmerską rodziną xD Tęsknicie za ,,Zacnymi ludziami'' Kamela ???

onkapinka lubi to.
  19. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Zacni ludzie...da sie przezyc.
    Bardziej brakuje mi PKK (przystojnego Kmiecia Kazimierza)xDxDxD

20. krasnoludek10

Rozumiem Cię xD O dziwo xD