Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Gratuluję Onka xD
    poziom najważniejszy osiągnięty ,teraz już z górki pójdzie xD

dantic3 i onkapinka lubią to.
  2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Jak sie ciesze:):)!!!!! Wracaj do domu i zeby ci juz do glowy nie przyszlo paletac sie po szpitalach!! Zrozumiano????
    Nasz ladnie sluchac pana doktora ( ZK i mnie) i dawac sie rozpieszczac do granic przyzwoitosci:p.
    Zeby byc wystarczajaco rozpieszczana wystarczy nauczyc sie robic taka oto mine:[​IMG] Masz czas do piatku(cwicz) , potem mozesz prosic o wszystko(nie tylko o whiskas) i nikt ci nie odmowixDxDxDxD

dantic3, empatyczna oraz Zła_Kobieta lubią to.
  3. agula38

Empatyczna ,w razie gdyby lekarz nie chciał Cię puścić ,to zrób tak jak ten kotek i powiedz mu - przecież grzeczna byłam xD

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Ależ ja jestem bardzo, bardzo grzeszna oj sory taki mamy klimat, grzeczna, grzeczna miało być..Cały czas się śmieje od ucha do ucha..xDxDxDChyba zacznę płakać..
    właśnie profesorek powiedział na obchodzie ,że takiej pacjentki to żal wypuszczać..:cry::cry::cry:

przyklasnęły mu jeszcze 2-pacjentki..i kicha..xDxDxD

Z tym ćwiczeniem to muszę się nauczyć..bo jakoś wole dawać,:oops: nie brać..:(

dantic3 i onkapinka lubią to.
  5. agula38

To wychodzisz w końcu czy nie ? bo już się pogubiłam :eek:
    mówiłaś cos o piątku ,ale nie wiem czy tym co był czy tym co będzie ,w każdym razie

empatyczna i dantic3 lubią to.
  6. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Wychodzi, wychodzi. Jak nie to sama osobiście tam po nią pojadę 8):music:xDxDxD

empatyczna, dantic3 oraz onkapinka lubią to.
  7. empatyczna

Wychodzę,piesze że w piątek..żeby nie zapeszyć......buziaki.. spadam bo nalot rodzinny mam...xDxDxD
    A wiesz gdzie szukać...

dantic3 lubi to.
  8. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry...wsioczki. Trzeba przewietrzyc wateczek bo juz pajeczyna zarasta.
    Empatyczna...mam nadzieje , ze juz jestes w domku:)
    Jutro piatek!!!! tylko raz wczesnie wstac musze a w sobote spie do poludnia(tak postanowilam)

ryba4862 i empatyczna lubią to.
  9. empatyczna

Hej wsioki wsioczki..
    Przyszłam się pochwalic
    Jestem w domu..od prawie 4-godz.....I zaraz się położe..okropnie się zmęczyłam,

Spij, leniuchuj, odpoczywaj.Sen to błogosławieństwo..Buziaki dla ciebie i złośnicy...

ryba4862, Zła_Kobieta oraz onkapinka lubią to.
  10. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Fajnie, ze jestes !! Ciesze sie , mam nadzieje, ze juz niedlugo calkiem wyzdrowiejesz i zapomisz o chorobie.:D
    Cmokasy!!! Wypoczywaj i ciesz sie domem i rodzinka!!!

ryba4862 lubi to.
  11. Zła_Kobieta

Empatyczna w domu!!!! :inlove::inlove::inlove::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Teraz dbaj o siebie, dużo odpoczywaj, dawaj się rozpieszczać i skakać koło siebie :)
    Bo jak nie, to wiesz.... 8)xDxDxD

12. empatyczna

Oj wiem, wiem a już jak widzę twoje kiecki.to żadnego poskromienia złośnicy nie widać..xD.
    Zaraz przybędą seniorki rodu,i będzie się działo..aż się boję..:pRodzinka grafik sobie zrobiła,kiedy , kto,co i jak..Sama ich do tego namówiłam żeby się miedzy sobą dogadali .Po to tylko by uniknąć nie potrzebnych nikomu scysji..Oczywiście nie dotyczy to seniorek.One są ponad to..cud że nie upierały się przy nocowaniu..Uffff Przyznaje szczerze że mam na nie sposób hihihi....:inlove:
    Zostawiam,żeby wam w gardle nie zaschło po wynalazkach ze stodołyxD.Zioło proszę zostawić dla mnie..Jak nie to cep pójdzie w ruch>:(

ryba4862 i onkapinka lubią to.
  13. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Chyba naprawde bylam padnieta...juz dawno mi sie cos takiego nie zdarzylo...ale dzis spalam do 11.30. Poszlam spac wprawdzie kolo dwunastej w nocy, ale mimo wszystko, nie pamietam, kiedy tak dlugo spalam.
    Jak trzeba, to trzeba, widocznie organizm potrzebowal. Dzieci mi w domu nie palcza, nikt na moim spaniu nie ucierpial , dobrze sie czuje i w koncu jestem wypoczeta. Teraz zabieram sie za sobotnie porzadki , potem zakupy...a potem, zobacze jak sie sytuacja rozwinie:):)

14. empatyczna

Witam..
    Dziewczyno gdyby tak jak piszesz organizm nie potrzepowal to zapewne byś wstala wcześniej.. a tak wstałaś o tej o której było trzeba
    Ale napisałam..normalnie misz masz..wyszedł...
    Pozdrawiam serdecznie..

onkapinka lubi to.
  15. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Co tam u ciebie Empatyczna? Jak sie czujesz, dajesz sie rozpieszczac??:)

empatyczna lubi to.
  16. empatyczna

Aż za bardzo mnie rozpieszczają....Zaczynam się obawiać..że przywyknę i co zrobię jak już o własnych siłach będę chodziła?Na spacery na pole jeszcze nie wychodzę ,po domu przy pomocy już trochę się poruszam..codziennie jet też rehabilitantka..Oczywiście seniorki również,czasem to mam ubaw po pachy
    Idzie ku lepszemu..17-tego na kilka dni wracam do kliniki..ale to pikuś..tak będzie od 3 do 6 ściu miesięcy
    wiadomo też że wiosna idzie panie sierżancie..

onkapinka lubi to.
  17. Zła_Kobieta

Z tego, co czytałam, rozpieszczanie przez seniorki idzie całkiem dobrze :)
    I tak trzymaj dziewczyno :)

Czekam na tę wiosnę i czekam i już się doczekać nie mogę. Dzisiaj przez głupią zimę zgubiłam kolczyk :cry:. Taki ulubiony, z pary, którą od córci dostałam :cry::oops:

empatyczna i onkapinka lubią to.
  18. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry wsioczki...juz niewiele sie tu dzieje, wszyscy ze wsi wyemigrowali...
    Poodkurzam troche, przewietrze, zajrze za stodole...

19. Zła_Kobieta

A za stodołą... Zła Kobieta xDxDxD

empatyczna i onkapinka lubią to.
  20. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Ożeż ty!

...ale sie wystraszylam!!

empatyczna lubi to.