Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

ładne ,ładne ale to smoczysko jakoś podejrzliwie na ziółka zerka

edapit lubi to.
  2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Smoczysko oswojone. Pilnuje tylko, żeby nikt obcy się do nich nie dobrał :D

3. empatyczna

no nie wiem ale jak ty tak mówisz to postaram sie mu zaufać,tylko z duża dozą ostrożności..:p

edapit lubi to.
  4. Zła_Kobieta

Podrzucisz mu od czasu do czasu kawałek owcy (bo z dziewicami ponoć problem w ostatnich czasach, poza tym są ciężkostrawne) i na pewno się zaprzyjaźnicie :)

5. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Owcy nie mogę ,bo do eventu potrzebne i wszystkie sprzedałam :p

6. Zła_Kobieta

To chociaż królika albo kurę :p
    Bo księżniczkami to mu się odbija :wuerg:xDxD

edapit lubi to.
  7. agula38

Mogę kurę ,niech stracę :p
    ja znam tego smoka :eek:znaczy z sygnatury znam , ale zupełnie z kimś innym mi się kojarzy

8. Zła_Kobieta

To teraz powiąż go ze Złą Kobietą i będziesz wiedziała, dlaczego tak dużo jedzenia robię xDxDxD
    Mnie go dziewczyny gdzieś w czeluściach internetu znalazły :)

9. agula38

Powiążę ,nie ma sprawy :p ale fajnie że po 3 latach znów wypłynął z czeluści :)

10. Zła_Kobieta

Bo on dobrze oddaje moje jestestwo :)

11. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Przy takiej dawce ziela i tego makowego poletka , że o zastodołowym produkcie nie wspomnę, żadna grypa mi nie straszna xD
    Bry Wsioki:)

12. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Witojta a i beczki z piwem na polach rosną, co to się porobiło na tej Wsi o_O:p
    a mnie wreszcie peruczka wlazła jak trzeba to się przyszłam odświętnie pokazać :D

ryba4862 lubi to.
  13. empatyczna

marmeladka jakoś ty pikno jesdeś że aż serce sie kołocze:pTylko nie wiem czy sprawiło to oblicze czy ziłóka:oops::oops:

edapit i marmlada lubią to.
  14. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzięki, oblicze cudne, nie da się ukryć (dzieło Kami), ale te ziółka na pewno dodały mi uroku :p

ryba4862 i empatyczna lubią to.
  15. empatyczna

uważaj bo wyrwą tego zęba który tak ładnie wygląda..

edapit lubi to.
  16. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Nawet nie strasz, bo ja się już boje uśmiechać...

ryba4862 i empatyczna lubią to.
  17. empatyczna

Nie śmiem straszyć słownie bo to karalne:oops:Wystarczy że straszę w realu.Zobacz sama jak się łuszczę w avatarku, Cała ja :wuerg:To jak byś nie wierzyła..xDxDxD

Ostatnie edytowanie: 20 września 2014
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

uwaga ! uwaga Wsioki ! proszę podać mi tematy które mam poruszyć w gazetce ,,Gazetka Wsioków'' i czy zmienić temat, a jeśli tak to na jaki !

19. marmlada

marmlada Fanatyk forum

A wiesz, że w Twoim avku zawsze tylko pięknego kwiatka widziałam... dopiero jak się wpatrzyłam to się twarzy dopatrzyłam :)
    I nie mam pojęcia, czego chcesz od swej urody, no po prostu Calineczka ;):)

A jak już o tej babskiej urodzie mowa, to przecież nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem alkoholu mało, więc proponuję udać się za stodółkę xD

empatyczna lubi to.
  20. empatyczna

tia celineczka co motylem była ale utyła...xDxDJak napitku brak,koniecznie trzeba za stodołe się udać
    A ja idę spać bo o 7-dmej muszę wstać, Dziś w pracy było ciężko,Te dyżury mnie wymeczą .Postarzeje się przedwcześnie:mad:I te ziółka za stodółką też soje robią:p:cry: