Wsioki wszystkich farm - łączcie sie!!!

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika onkapinka, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Od zawsze wiadomo, że chory facet jest gorszy niz dziecko...tylko przeziębienie a on umierający-.- Za to Ty padasz na twarz a i tak robisz

2. babula40

babula40 Komandor forum

ło matko ,ale pychota ,zrobię w sobotę :)
    pytanie ,żurawinka świeża czy suszona ?

3. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Witojcie...zurawinka suszona babulu :)

4. babula40

babula40 Komandor forum

witojcie ,dzienks :D:D:D

5. Mychor

Mychor Generał forum

Co to za problem??? Mój obecny grafik, osoby pracującej na prawie 2 etaty i trenującej wygląda następująco:

Godzina 6.00 pobudka
    Godzina 6.45 - wyjście do przedszkola i zerówki z 2-jka dzieciaków
    Godzina 7.00 - zostawianie Młodego w grupie maluchów (debiut w przedszkolu)
    Godzina 7.15 - zostawianie Młodej w zerówce
    Godzina 8.00 - praca
    Godzina 17.00 - koniec pracy
    Godzina 18.00 - trening
    Godzina 19.30 - koniec treningu i kąpieli
    Godzina 20.00 - obiad + podanie kolacji Młodym (kąpaniem zajmuje się mąż)
    Godzina 20.30 - 23.00 praca
    Godzina 23.30 - sen

weekend
    Godzina 7.00 - pobudka
    Godzina 7.30 - 8.30 trening
    Godzina 8.30 - 9.00 kąpiel + przygotowanie śniadanie
    Godzina 10.00 - 12.00 spacer z Młodymi
    Godzina 12.30 - 13.00 - obiad Młodych
    Godzina 14.00 - 20.00 - praca + zakupy w zależności od dnia w weekendzie
    Godzina 20.30 - przygotowanie kolacji i takie tam różne
    Godzina 21.00 - 23.00 - WOLNE!!!!
    Godzina 23.30 - spać!

Jak się uda mieć mniej pracy w weekend to sprzątam, w czasie wolnym gotuję na kolejny tydzień....

6. babula40

babula40 Komandor forum

Hej wsioki :inlove:
    Onka
    ,mój wnuczek po zjedzeniu pałki powiedział ;jestem pełen podziwu babciu :D:D:D:D
    sosik zarąbisty ,nie byłabym sobą ,gdybym od siebie czegoś nie dodała i dołożyłam miodku (pod koniec pieczenia) palce lizać :)

onkapinka lubi to.
  7. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Witojcie. Ciesze sie , ze smakowalo...bo gusta sa rozne:) Mam jeszcze pare dobrych i prostych przepisow, to bede tu wrzucac. u mnie urwanie glowy..nie mam czasu na farme i forum. Praca, problemy ze zdrowiem mojego faceta ..no i jakby tego bylo malo, wczoraj zmarl jego ojciec. . Jak sie to wszystko skonczy to chyba bede potrzebowala urlop, zeby dojsc do siebie. Pozdrawiam milo i milej nocy zycze .

8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Onakapinko, życzę Ci żeby ten nowy tydzień był chociaż trochę lepszy od tego weekendu. I dużo siły, żeby to przetrwać.

Spokojnej nocy :)

9. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

A tak przed snem wpadlam zerknac co sie dzieje...a tu pustki. Prezes nam znow zaginal, zrzeszenie zamknieto na klodke. Mialam przeczucie, ze tak sie stanie. Poczekamy na nastepne wcielenie TFURCY.
    SUN...:):p;)

10. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Pustki, bo polowe prace jesienne wciągają :p
    Ja też liczyłam na luźny wrzesień, a roboty mam więcej, niż ustawa przewiduje i nie zanosi się, że będzie jej mniej w październiku :p

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Cześc wsioki jeszcze tu nie byłam kiedy zmienili forum
    Wybaczcie nie pismiennej.Obiecuje że będę zaglądać częściej albo i nie

12. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

A ja - jak widać - mam teraz dużo czasu wolnego :) I dlatego chętnie rozmawiam z moderatorami w Ogólnych. Poszerzam w ten sposób swoja wiedzę :)

13. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Witojta wsioki, przyszłam się nową kreacja pochwalić :) pasuje jak ulał, tylko peruki nie mogę założyć
    zerknę tylko czy jeszcze jest czego za stodółką pilnować i zmykam przeciery pomidorowe robić a, co... :p

14. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Jakos caly rok jest cos do roboty. Wiosna-oranie pol i sianie, tato-zniwa i urlopy, jesien prace polowe i wykopki...moze zima bedzie wiecej czasu:)
    To ta jak pies mojej kolezanki. Mowi do niego "idziesz tu albo nie!!!" a on idzie ...albo nie...hahahaha
    Ps. Lepiej zagladaj...
    Czlowiek sie uczy przez cale zycie!! A wiedze poszerzac warto.
    Kiecka zarabiasta!! xDxDxDxD za stodola jeszcze co nieco zostalo i dalej sobie kapie(tym razem ze sliwek ).
    Przecier jak zrobisz, to przynies pare sloiczkow, zrobimy zupke:)

15. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Dokładnie. A moderatorzy bardzo chętnie w tym pomagają.

16. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Wlasnie czytam te watki w OgolnychxDxDxDxDxD Padam ze smiechu. Maja jedna formulke na kazde pytanie i klodeczka. chyba dostaja premie za zamykanie watkow. Z uporem maniaka powtarzaja te mantre...ommmmmmmmmmmmm

Ostatnie edytowanie: 9 września 2014
  17. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Może mają konkurs:kto szybciej i więcej pozamyka:p Ciekawe jaka nagroda główna:p
    Brywieczór:)

18. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Bry...Kasiu :) Moze trzeba by zalozyc watek w Ogolnych i spytac, co z tego maja?

19. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Przecież wiadomo o co chodzi :p, Mają z tego to co mody lubią najbardziej "święty spokój "8)

20. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Wiecie... ja naprawdę nie rozumiem tych ograniczeń, które tu ostatnio zapanowały... :( Nie wiedzę w nich sensu. No... poza "świętym spokojem". Ale jeżeli ktoś chce mieć "święty spokój" to po co zgłasza się do moderowania?