wrony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Zaneta1292, 24 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zaneta1292

Zaneta1292 Forumowy żółtodziób

Cześć mam problem z Wronami mam pasze dla nich ale nie mogę jej użyć dlaczego tak jest???
    I jeszcze ma pytanie jak chciałam kupić floreny albo gwiazdki to pojawia mi się żółta karta i tyle czemu tak jest czy to zależy od poziomu czy czegoś innego proszę o pomoc . Z góry dziękuję :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.
    Czy tę paszę chcesz użyć do Ptaszarni dla wron czy może dla Schroniska dla wron?

Co do żółtej karty to zastosuj się proszę do tego poradnika: >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<. W szczególności wyczyść ciasteczka cookies i flashowe.

3. Zaneta1292

Zaneta1292 Forumowy żółtodziób

dziękuję za odpowiedz a Wrony to jest schronisko

4. SMOD_Atena

Schronisko dla wron to fabryka, której produktem jest Biżuteria, a do produkcji oprócz paszy potrzebne są 2 wrony. Zagroda, z której otrzymujemy wrony nosi nazwę Ptaszarnia dla wron.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.