Wrony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monika150677, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monika150677

monika150677 Czeladnik forum

Witam,chciałam wybudować sobie w warsztaciku zagrodę dla wron, a tam czekała mnie niespodzianka,można wybudować żółtą i stąd moje pytanie,czy do tej z warsztaciku jest potrzebna ta podstawowa i jeśli tak, to gdzie ją mogę zdobyć??:)

2. paulina1721

paulina1721 Młodszy ekspert

Możesz ją kupić w czasie pełni w sklepie Jacka, niestety jest potrzebna podstawowa wersja

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak żeby móc postawić kolorowe ulepszenie ptaszarni dla wron,wcześniej należy kupić za mroczne rośliny podstawową ptaszarnię dla wron w sklepie Jacka podczas mini-eventu Pełnia Księżyca
    Ptaszarnię można również zdobyć z tajemniczego stajennego : Tajemniczy stajenny

4. monika150677

monika150677 Czeladnik forum

No tak,to sobie trochę poczekam,dziękuję bardzo za podpowiedzi i można zamknąć..:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i jak można,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.