Wrony i nietoperze...

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Yoozek, Dec 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yoozek

Yoozek Naśladowca mistrzów

Witam, mam pytanie dlaczego od jakiegoś czasu nie wyświetla mi się misja hodowlana (ta w której można dodawać różne odmiany zwierząt) wron i nietoperzy? Zamknięte są te misje czy jak?
    Pozdrawiam

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Kliknij w przedostatnią zakładkę w spółdzielni "Hodowla".

3. tak3

tak3 Stary wyjadacz

ma ten sam problem nie mam nigdzie misji hodowlanej z nietoperzami i wronami

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, dziękuję za pomoc.

Yoozek, tak3, tutaj znajdziecie spis wszystkich misji wraz z opisami i tabelami : >>>Spółdzielnia-Misje<<<.

Szukając misji w spółdzielni wpiszcie proszę nazwę szukanej misji w wyszukiwarce, w ten sposób jak na poniższym obrazku :

Zakładka z misjami, gdzie oddajemy kolorowe zwierzęta z hodowli w ramce czarnej, wyszukiwarka w ramce czerwonej.

Napiszcie proszę czy misje się odnalazły czy też są jeszcze jakieś pytania ?

5. tak3

tak3 Stary wyjadacz

nadal nie ma

6. Yoozek

Nie ma. Żeby były to bym nie pytał... Sprawdzałem, pusto... ani jednej ani drugiej... poprostu znikły....

7. SMOD_Atena

Sprawdzaliście również w zakładce "Otwórz" , może na innej przeglądarce, lub po wyczyszczeniu ciasteczek flashowych i/lub reinstalacji wtyczki AFP ?

8. Yoozek

Nie ma.

9. tak3

tak3 Stary wyjadacz

nigdzie nie ma, nawet na różnych przeglądarkach patrzyłam

10. SMOD_Atena

Tak szybko odinstalowałeś i ponownie zainstalowałeś AFP ? Dobrze więc, jeśli zastosowałeś się do moich wskazówek, sprawdziłeś na różnych przeglądarkach i nadal nie ma tych misji, to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i otrzymasz odpowiedź.

tak3, Ciebie również proszę o napisanie zgłoszenia do PT, z pozycji forum nie mam możliwości sprawdzenia konta Gracza.

Czy tutaj macie jeszcze jakieś pytanie ?

11. tak3

tak3 Stary wyjadacz

okej, mam nadzieje że tym razem odpiszą

12. Yoozek

Ciasteczka usunęłem jeszcze przed Twoją wiadomością i napisaniem posta, ponieważ wcześniej to pomagało, teraz niestety nie. Wysłałem wiadomość do PT, miejmy nadzieję , że odpiszą....

13. SMOD_Atena

Yoozek, ja nie pisałam tylko o usunięciu ciasteczek, ale też o reinstalacji wtyczki AFP : >>>klik<<<.

Jeśli i to jest wykonane i obydwaj napisaliście już do PT, to w porządku, zatem bardzo proszę oczekiwać na odpowiedź, PT zawsze jej udziela.

A skoro tutaj nie macie już pytań to temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.