Wracające Kurczaki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika donatka69, 1 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Witam. Mam problem z usuwanymi kurczakami. Wracają do gniazda jak bumerangi. Sytuacja powtarza sie od kilku dni.
    Usuwam kurczaka po czym zapalam lampkę i usunięty kurczak wraca. Musze odczekać 12 godz zanim będę mogła go usunąć ponownie i po paru sekundach mam znów tego samego.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    To raczej normalna procedura, Ty wyrzucasz Kurczaka i w tym momencie szukasz, wyrzucony Kurczak jest wolny i wraca do Ciebie.
    Po wyrzuceniu Kurczaka spróbuj odczekać dłuższą chwilę, jest szansa że otrzymasz innego Kurczaka, ale że ten inny będzie grał to też nie ma żadnej gwarancji.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Tak też robiłam i nic z tego....Trafiam na uparte kurczątka ;)
    Myśle, że problem lezy w szkole farmerów :)
    Spokojnej nocy życzę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Myślę, że ilość Kurczaków jest w bardzo dużej mierze uzależniona od nowych Graczy zaczynających swoją przygodę z farmą, a może nawet całkowicie od tego zależy. Jeśli jest ich niewielu to Mentorzy mają deficyt na uczniów i kółeczko się zamyka.
    Spróbuj może jeszcze dodatkowo wylogować się po wyrzuceniu Kurczaka i po ponownym zalogowaniu dopiero kliknij na jajko, może to coś pomoże.
    A skoro nie masz dalszych pytań to dziękuję, wzajemnie spokojnej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.