Wprowadzenie w Błąd przy informacji o utylizacji

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 17 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Mam nadzieję, że mój post będzie potraktowany jako konstruktywna krytyka a nie jako atak na BP.

Jestem Graczem Farmeramy od około 7 lat. Chciałbym wnieść zastrzeżenia co do informacji o evencie utylizacji i wprowadzeniu graczy w błąd tytułem "Przygotowanie do utylizacji". Dlaczego ten tytuł wprowadził w błąd już wyjaśniam:
    Przy któreś edycji eventu jak był taki tytuł to można było gromadzić nublońskie baterie trochę wcześniej tj. wypadały on wcześniej przed rozpoczęciem eventu - wtedy opłacało się zbierać rośliny po nocy tak by tych baterii już troch zgromadzić. Myślałem i wiem , że inni gracze też (bynajmniej w śród moich znajomych) zrozumieli tak samo - że podczas aktualnej edycji będzie tak samo. Okazało się , że nie jest tak. Baterie będą aktywne dopiero o 14:00 - czyli de facto nie opłacało się zbierać roślin i zwierząt przed 14:00 co za tym idzie straciło się około (w moim przypadku porównując wypadajki z innych eventów po zbiorach po 14:00) 100-120 nublońskich baterii. Uważam, że powodem była źle skonstruowana zapowiedź. Proszę o przekazanie do osób decyzyjnych ewentualnie wskazanie z kim mogę się skontaktować w związku z zaistniałą sytuacją abym przedstawił powyżej opisany problem.

gunia79 lubi to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wszelkie zastrzeżenia co do poprawności poradników zgłaszamy w miejscu do tego przeznaczonym - FAQ - pod lupą
    Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.