Opinie Wprowadzenie Strefy Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Zabrakło mi 3 godzin aby skończyć ostatnie z nowych upiornych zadań. szkoła nieposłuszeństwa zostanie do następnego razu. Zabraknie jednego zasiewu sromotnika mackowego aby i tę misję zakończyć. Dorobiłam się 8 wierzb ośmiorniczych w tym 3 to xl ;))

Nutka i Anhedrea lubią to.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witaj Haniu:inlove:
    Mnie też brakło czasu.Ale co byśmy robiły podczas następnych pełni?

Nutka i toDzasta lubią to.
  3. abask

abask Fanatyk forum

Hejunia ;)))

No przecież mogłybyśmy się ponudzić :)
    Ja nie lubię kiedy mi "wiszą: zadania w spółdzielni haha ;)

toDzasta lubi to.
  4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zasiałam duchy, kiedy je zbiorę, dopiero podczas kolejnej pełni???

5. ania12355

Tak, podczas kolejnej.

6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dzięki, to dobrze,że pomidorów nie zasiałamxDxD

7. karolamba

karolamba Baron forum

2 misje zrobilam w calosci nastepne 2 do 4 zadania braklo wierzby osmiorniczej niestety 5 drzewek nie dalo rady:) ale itemy wszytskie mam od jacka zagrody tez inne misje zrobione to chociaz bedzie co zbierac na nastepna pelnie:) chociaz roslinki do tych zadan mam tylko macki:-/

8. allasad

allasad Forum Pro

witam
    A ha zakonczylam szcesliwie misje te nowe ,mam 8 dzrzewek w tym 3 xlki kupilam itemik Terr-antilie i moze kupie w ostayniej chwili Grzybowy las.mam nadzieje to tyle fajowato bylo w tej pelni :inlove:

toDzasta lubi to.
  9. Menasa

Menasa Forum Pro

Jak robicie z ostatnim zasiewem? Zostawiacie długą roślinkę, która przez ten czas dojrzeje? Czy też podlewacie, bo pełnia jest zamrażana i odtaje z takim samym czasem dojrzewania?

10. abask

abask Fanatyk forum

A co z owocami z drzewek? Będą się same zbierać czy zgniją na drzewkach?

11. ania12355

Haniu zbierzesz jak się zacznie pełnia. Jak wszystkie wirtualne drzewka nie zgniją owoce.Myślę ,że czas dalej będzie w tej strefie płynął,tylko chwasty nie wyrosną w miejsce roślinek.

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Super ta pełnia była:inlove: Ale że tuż przed końcem w domu zamieszanie było więc zapomniałam podlać drzewek żeby dały więcej plonów:p Ale przynajmniej je wystawiłam czyli będę miała choć 16 macek na następną pełnię. :sleepy: Zawsze coś:music:8) razem 22 bo 6 w stodole:) Na koniec posiałam krzak wytrzeszcz na dużych i jakie się tylko zmieściły polach bo tego miałam najmniej. Niech rośnie radośnie do następnej pełni xD

SMOD_Atena i toDzasta lubią to.
  13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja odblokowałam hodowlę nietoperzy, przepis na upiorny bukiet, zebrałam itemy na pnącze z czyste czary mary, zrobiłam całe upiorne zakupy, 17 mumii, 4 drzewka i zaczęłam siać orchidee szablasotzębna na cerbera-jednego zasiewu zabraklo do kompletu orchideii-jestem bardzo zadowolona :D ale dzis sie wyspie na spokojnie bo tak to w podswiadomosci ciagle sie zastanawialam co kiedy siac i i le czego brak xD

.savante. lubi to.
  14. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Przyszłam się pochwalić moimi pełniowymi "osiągami"
    zrobiłam sobie tabelkę co jak i ile trzeba wysiać, drzewek kilka postawiłam, żeby macek przybywało, jedną misje skończyłam, do drugiej sieje wytrzeszcze (tak jak z mojej tabelki wynikało) i jak już zbliżałam do końca to się zorientowałam, że nasiałam ale krzaki-wytrzeszcze a do misji to te wytrzeszcze bez krzaków były potrzebne (ot taka subtelna różnicaxD:cry:)
    Za to będę miała co robić przy następnej pełni :p

15. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Witam ;)
    Wiem, że temat już nie na czasie, ale przyszłam tylko się pochwalić, że plan pełniowy został wykonany. Upiorne zakupy skończone :) Przy następnej się biorę za itemy.

toDzasta, Nutka oraz chrumcia91 lubią to.
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

super i u mnie podobnie :)

Nutka i TrissMerigold. lubią to.
  17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Strefa Pełni już nie jest dla Nas nowością, aktywność w wątku wyraźnie spadła, więc dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.