Opinie Wprowadzenie Strefy Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Już w piątek, 23.10.2015, ok. godz. 14:00 do gry zostanie wdrożona nowa polana - Strefa Pełni Księżyca.

Od dnia 21.10.2015 (środa) godz 14:00 w newsach w grze pojawi się informacja na ten temat.

Nowa część Farmeramy będzie miejscem na Wasze mroczne uprawy oraz mroczne drzewa.
    Będzie ona aktywna podczas eventu Pełnia Księżyca.

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pasuje mi ta Strefa Pełni , nareszcie coś tam będę siał z mrocznych 8).
    Do tego jakieś drzewa wejdą , co mnie cieszy jako sadownika.
    Poczekamy , zobaczymy.

Ostatnie edytowanie: 20 października 2015
  3. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

A mi się nie podoba że nie będzie tam super pól:/

4. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

świetny pomysł, odpowiednie miejsce dla mrocznych dziwadeł :)

JJoanna, Megan oraz toDzasta lubią to.
  5. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Dwie odpowiedzi, dwie różne opinie. Zobaczymy w praniu, ale idea mi się podoba. Teraz 24 godziny to za mało będzie na ogarnięcie Farmy. Nasi rolnicy w realu maja łatwiej :D

amdep, JJoanna oraz Megan lubią to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi sie podoba, skoro nie ma chwastów :)
    dobrze ze jest dodatkowe pole, to na głównej mozna normalnie siac ;) a no i nie zawsze mam kombajn wiec nie bede musiala recznie pol przestawiac :p
    małe pola na nowej strefie dam, będa cały czas i jakos to bedzie szlo :) juz sie nie mogę doczekac ;)

7. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

JAK TO NIE BEDZIE SUPER POL!!!! ?

8. Megan

Megan Komandor forum

Mnie osobiście się podoba:)

Jeżeli nie będzie tam chwastów, to czy to oznacza że można będzie pod koniec pełni posiać rośliny i zebrać je jak pojawi się kolejna pełnia?

9. chrumcia91

na to wygląda :D

.Remik8. i zonaania2122 lubią to.
  10. Amelia2

Amelia2 Forumowy żółtodziób

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Zapowiada sie fajnie. Mroczne drzewa, a do tego brak chwastow:D:music:
    W koncu dla pelni nie trzeba bedzie glownej na sianie przestawiac;)

12. wilandra

wilandra Analityk forum

coraz fajniej jest i nie będzie wiadomo w co łapki włożyć

a itemy bedą tam działac?

zonaania2122 lubi to.
  13. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

a jakie to będą mroczne drzewa?

14. eumina77

eumina77 Okazjonalny autor

świetny pomysł brawo:)

15. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Nie sądzę, żeby jakieś mroczne drzewa były, tym bardziej , ze automatyczny zbiór drzew tu nie działa. Wydaje się raczej, że To będzie strefa dla mrocznych roślin na polach.

{Monia} lubi to.
  16. michav765

michav765 Stały bywalec

Ta aktualizacja miała by sens gdyby była dostępna cały czas a nie tylko podczas pełni.Tworzenie nowego pola które będzie dostępne tylko przez dwa dni w miesiącu jest trochę bezsensowne.

mila68, nikki2676 oraz dzidzi9 lubią to.
  17. chrumcia91

napisane jest że i mroczne drzewa, w zgaduli tez były pokazane grafiki ;)

zonaania2122 lubi to.
  18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Mi akurat ten pomysł się podoba już kilkakrotnie była taka sytuacja że eventy na siebie zachodziły i trzeba było wybierać czy siać mroczne czy eventowe rośliny a tu alternatywne miejsce.Nie chciałabym żeby było dostępne cały czas bo i tak tych łąk jest już dużo nie używam maszyn więc klikanie zajmuje coraz więcej czasu a tu raz w miesiącu jakoś to ogarnę.

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Super :). Może trochę podgonię mroczności. denerwowało mnie strasznie jak trzeba było przemeblowywać główną, gdy miałam tam drzewka, a najbardziej jak przy eventach było wybieranie albo mroczności albo wypadajki :p. Teraz mam nadzieję będzie po problemie. A skoro nie będzie chwastów to myślę, że spokojnie będzie można zostawić roślinki, żeby sobie rosły :). Skoro piszą o zbiorze z drzew,to znaczy że drzewa się pojawią xD.

20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Będą mroczne drzewa i mroczne zagrody - wystarczy przewertować Zgadulę, są już tam pierwsze grafiki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.