wodospady i wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 17 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, wszedłem na wodospady, odpaliłem bungalow tukana, ładnie dopisało sp i dodatkowy bonus tpd z drzew, no i zbieram trochę bananów, trochę mango ale nie leciały żadne wypadajki i narzędzia

pozbierałem do końca, wszystko ręcznie, jeszcze patrzę w dzienniczku tam na dole nic nie ma, dziwne

oki idę zbierać główną plantację, eventówkę,

wracam na wodospady i pokazuje że bungalow nie zebrany, owoce drzew nie zebrane, a na 100% zbierałem, nawet nie wychodziłem z tamtej łąki od razu

nie wiem czy to jakieś zakłócenia, czy jakiś błąd,

oki ale zebrałem i dopisało, tylko dziwne, bo nigdy coś takiego nie miałem :/

czy wiadomo coś o jakimś problemie z wodospadami?
    można to sprawdzić :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji aby występowały problemy w grze, nie mamy również podobnych zgłoszeń. Zastosuj proszę standardowe czynności, sprawdź, ewentualnie zresetuj swoje połączenie internetowe bo takie sytuacje mają miejsce kiedy mamy niestabilne połączenie lub krótkotrwałe przerwy w połączeniu internetowym i czynności wykonane na poziomie komputera nie docierają do serwera gry i nie zostają zapisane.
    Jeśli u Ciebie ze sprzętem, oprogramowaniem i połączeniem wszystko jest w porządku a problem nadal występuje to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no tak pewnie coś zakłóciło przestrzeń powietrzną internetu, dziękuję, pytań nie ma

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Też tam mam niestety, gdy internet zwalnia. Ogólnie jak widzę, że nic nie leci (żadne narzędzia itd.) to daję F5 i wtedy albo się opamięta i z opóźnieniem dopisze wypadajki albo mi pokazuje, że nie zebrałam i zbieram jeszcze raz. I nie jest tak tylko na wodospadach, na innych planszach też tak się robi. Ale tak to jest jak w dobie szybkiego internetu chodzi on powoli :p

cyfrzakk lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ania1713 dziękuję za pomoc.

A skoro Autor dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.