Woda z wyspy skarbów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika starking71, 27 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. starking71

starking71 Czeladnik forum

Jakiś błąd, czy woda ze zbiorników postawionych na Wyspie skarbów nie zasila już zbiornika na farmie tylko na wyspie?

2. Nic mi o tym nie wiadomo w poradniku pisze :

PAMIĘTAJMY iż główny zbiornik wody na Wyspie nie łączy się z głównym zbiornikiem wody na Farmie.

Nie mam postawionych zbiorników na wyspie więc nie mogę tego sprawdzić ale postawione na wyspie powinny zasilać zbiornik na wyspie czyli raczej błędu ani żadnej zmiany tutaj nie widzę :)

PORADNIK

3. starking71

Mam postawione zbiorniki na Wyspie skarbów
    Do wczoraj z Wyspy skarbów zasilały mi zbiornik na głównej łące. Dzisiaj zasilają na wyspie. Ja tu widzę zmianę.

4. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

jesli tak jest to wypada sie jedynie cieszyc jako ze woda na wyspie jest drozsza niz na farmie :D

5. slonko2222

slonko2222 Analityk forum

u mnie nie zasila nigdzie :(

6. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

... Trzeba pamiętać, że woda zasili główny zbiornik pod warunkiem, że jest w nim miejsce. Jeśli masz zbiornik na wodę o pojemności np. 300 i w momencie "zbiorów" wody jest on zapełniony np. 100 jednostkami to woda się dopisze. Jeśli jednak w zbiorniku jest już 300 jednostek wody to kolejne przepadają ...

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuje za pomoc.

starking71, kwestia dopisywania wody ze zbiorników na wodę postawionych na Wyspie Skarbów zostanie sprawdzona.

8. starking71

Musieli to zmienić po dodaniu lasu tropikalnego bo teraz woda idzie na wyspę i część zbiorników musiałem przestawić do ogrodu ozdobnego. Dopytaj czy PD tych co stoją na wyspie skarbów będzie szło na Bahamę. Można zamykać.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odnośnie wody ze zbiorników na wodę - jeśli otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie, to zostaną zamieszczone na forum.

Jeśli chodzi Ci o itemy postawione na Wyspie Skarbów, to jest określona grupa takich, z których PD zaliczane są do stanu PD wyspy. Tutaj znajdziesz zestawienie tych itemów: >>>klik<<<.

Wszystkie pozostałe niezależnie od tego gdzie są postawione dają PD na farmę.
    I skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.