woda w czasie pełni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LaDy-DaGa, 25 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

witam , mam ciągle problem z wodą na łące pełni księżyca jak przechodzę na inną łąkę żeby posiać i potem wracam na łąkę pełni ,to nie mogę podlać pól , ikonka wody jest szara ,muszę odświeżać stronę a to jest kłopotliwe proszę zróbcie coś z tym ....kolejny błąd

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

U mnie też są problemy z szarą wodą, ale wystarcza wyjście z łąki na mapę i powrót. Spotkałem się też z informacją, że można podlać jedno pole ręcznie i potem już siewnik daje radę, ale na mojej łące niestety to nie działa :(

3. -pioter78-

-pioter78- Forumowy żółtodziób

U mnie pomaga zamknięcie kombajnu i otworzenie go ponownie

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-pioter78-, dziękuję za pomoc.

I u mnie ale tylko w strefie pełni i nie zawsze, przycisk z wodą w siewniku jest nieaktywny choć mam pełny zbiornik. U mnie wystarczy kliknąć klawisz F5, gra się odświeża i można podlewać.
    Był już poruszany ten temat tutaj : >>>klik<<<, tam SMOD_Wadera* napisała, że zostało to już zgłoszone, więc pozostaje czekać na usunięcie problemu.

LaDy-DaGa, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. piechanna

piechanna Analityk forum

Zauważyłam, że tak się dzieje, gdy przechodzi się z innej łąki z otwartym kombajnem.
    Gdy kombajn jest zamknięty i otwiera się go dopiero w strefie pełni nie ma tego problemu.

6. SMOD_Atena

piechanna, dziękuję za pomoc.

Lunari78, Twój post usuwam ponieważ niczego do omawianego w tym temacie problemu nie wnosił. Ten dział nie służy do dyskusji a o powiększeniu zbiorników możesz poczytać tutaj : >>>WODA <<<, >>>NAWÓZ<<<.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

7. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autorka nie miała więcej pytań, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.