Woda na leśnej polanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 29 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Czy na leśnej polanie jest jakiś inny układ z wodą? Nawadniam wszystkie plansze po raz pierwszy od jakiegoś czau (normalnie roślinki rosną bez dodatków, ale przy tym evencie zmieniłam strategie ;)) i zauważyłam że na leśnej polanie wody w ogóle nie pobiera. Za każdym razem po nawodnieniu roślinek na leśnej, czas się skraca, oznaczone że podlane jest, ale wody ze zbiornika nie pobiera, myślałam ze jak odświeżę to wody pobierze ze zbiornika, ale bez zmian.. Dlaczego? To jakiś błąd? o_O
    Koś też tak ma, czy po prostu moja leśna polana nawadnia się sama? 8)
    Z jednej strony fajnie, ale jak by mi miało potem "kraść" wodę, to już tak dobrze by nie było:oops:

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na leśnej nie pobiera wody ze zbiornika,możesz do woli podlewać,jest "darmowa":)

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

A gdzieś o tym pisze? Szczerze to nie wiedziałam, że to tak jest :D

EDIT:
    Ale ze mnie łoś! Aż wstyd! :oops: Faktycznie w poradniku na temat leśnej pisze "Oprócz tego znajdziesz tam przepływającą rzekę, dzięki temu nie będziesz musiał kupować wody. Za podlewanie na tym polu nic nie płacisz.", przeoczyłam wcześniej...

Można zamykać, schować coby nikt tego nie widział...... :oops: :oops: :oops:

Ostatnie edytowanie: 29 października 2014
    gosiagosia60 lubi to.
  4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

To zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.