wlasne oferty w balonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszulka, 28 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Nie widze wlasnych ofert w balonie, czy wlasnych ofert nie mozna zobaczyc? i rowniez co to sa dochody nie wiem czy to sa oferty, ktore ogladalam?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zajrzyj do "Zarządzaj ofertami" -> "Moje oferty". Dochody to nowa zakładka, gdzie przejrzysz oferty innych Graczy, które zaakceptowałaś (coś podobnego do Wymiana już nastąpiła). Jeśli opcja nie działa, zgłoś się do PT, sprawdzimy czy towar został wystawiony.

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2015
  3. myszulka

myszulka Ambasador forum

Czerwona ja mam 3 opcje "moje oferty", "wymiana juz nastapila" i "dochody". W zakladce zarzadzaj ofertami widze swoje oferty, w wymiana juz nastapila jest jakas stara wymiana z czerwca 2014, w dochodach pokazuje mi jakies wymiany , ktorych raczej chyba nie dokonalam (chociaz glowy za to nie dam). Pytanie moje jest czy poza zakladka moje oferty moge rowniez moje wlasne oferty zobaczyc gdy przewijam liste w balonie? W balonie moich ofert nie znajduje.

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2015
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W nowej zakładce "Dochody" są wymiany, które zaakceptowałaś i zostały dokonane. A Twoje wystawione, aktualne oferty są widoczne w zakładce "Zarządzaj ofertami"/ "Moje oferty" jak również w "Przejrzyj oferty" (tych oczywiście nie da się zaakceptować-bo są Twoje,czyli jakby ich nie było ) . Nie wiem czy zrozumiale się wyraziłam, niemniej jednak ja swoje ustawione oferty widzę w zakładce "Przejrzyj oferty".
    Jeśli jednak u Ciebie coś nie działa to zapraszamy do PT, tak jak napisała BA_Czerwona.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. myszulka

myszulka Ambasador forum

Ja tez widze moje aktualne wystawione oferty w zakladce "zarzadzaj ofertami" ale myslalam, ze rownoczesnie powinnam je rowniez widziec gdy czegos szukam i przewijam liste "oferowane jest" i "poszukiwane jest" w balonie. Mozna zamknac.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ale ja właśnie swoje oferty widzę w zakładce "Przejrzyj oferty" ,tylko oczywiście są niedostępne do zaakceptowania przeze mnie, kiedy klikam na nie otwiera się puste okienko, tak jakby ich nie było. Sprawdziłam dla pewności jeszcze raz i tak jest jak na obrazku, ja oferuję Różowe ranczo Rodeo a chcę Różowy staw z karpiami koi i widzę moją ofertę w zakładce "Przejrzyj oferty" "

A skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.