witam....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wampirzyca30, 7 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wampirzyca30

wampirzyca30 Czeladnik forum

A ja dalej czekam od 24 marca, na realizację zgłoszenia , które miało być zrobione<wg maila od PT> w ciągu kilku dni. Kiedy się doczekam?

2. To pytanie musisz zadać Pomocy Technicznej przez opcję "Odpowiedz" ja niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie :)

3. wampirzyca30

może ktoś odpowiedzialny za PT mi odpowie

4. Jeżeli masz pytanie do Pomocy Technicznej to proszę zrób tak jak napisałam w moim poście wyżej :)

Na forum nikt Ci innej odpowiedzi nie udzieli :)

Masz jeszcze jakieś pytania???

5. wampirzyca30

a jak mam to zrobic? i mam pytanie, kto czyta wiadomości wysłane do PT za pomocą formularza?

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Użyj opcji "Odpowiedz" w swojej skrzynce e-mailowej i odpowiedz na ostatnią otrzymaną od Pomocy Technicznej wiadomość, aby zachować ciągłość korespondencji.
    Proszę, zapoznaj się ze strukturą Ekipy odpowiedzialnej za Pomoc Techniczną: >>klik<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. wampirzyca30

bez sensu, skoro niby to ktoś czyta, w sensie PT, to czemu zgłoszenia nie są realizowane?

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Zgłoszenia są opracowywane na bieżąco. Na forum nie będziemy w stanie pomóc, proszę kontaktować się dalej z Pomocą Techniczną.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka była obecna na forum (19:53), kolejnych pytań nie zadała, została poproszona o kontynuowanie korespondencji z Pomocą Techniczną, wobec czego wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.