Witam-problem z zakupem florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alicja349, 3 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alicja349

alicja349 Forumowy żółtodziób

Dzisiaj o godzinie 8,11 wysłałam sms
    Tekst SMS
    [usuwam]
    w celu zakupienia 45 florenów,które do chwili obecnej do mnie nie dotarły...
    Zwróciłam się do Centrum Pomocy Technicznej do działu Płatności i oni odesłali mnie do PT na forum lub formularza kontaktowego...postanowiłam napisać tutaj.
    Posiadam print screen z mojego konta internetowego w orange że sms wyszedł i zostały pobrane pieniążki z konta,jak również zdjęcie ekranu tel z sms-em który wysłałam.
    W dziale płatności poprosili o biling jednak takiego przedstawić nie mogę ponieważ mam tel na kartę,karta zakupiona tylko do takich celów jak kupno florenów lub euro gąbek na NK...
    w zwiazku z tym nie wiem co dalej robić,proszę o pomoc!Pozdrawiam.

jeżeli będzie potrzeba taka mogę przesłać korespondencję z działem płatności wraz z załącznikami

Post edytowałam i usunęłam treść sms-a w tym kod BIG, którego podawanie na forum jest zabronione.

Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum : >>>klik<<.

Twoje posty połączyłam, ponieważ nie piszemy posta pod postem. Uzywaj proszę opcji : "Edytuj".

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 września 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszelkie uwagi i reklamacje związane z płatnością sms należy kierować do serwisu Mobiltek. Zapoznaj się proszę z poradnikiem na ten temat : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.