Witam ponownie po raz kolejny muszę otworzyć nowy temat poniewąż moderator niepozwala się wypowiedzi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lea8011, 1 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lea8011

lea8011 Czeladnik forum

lea8011 napisał:
    Witam
    Proszę o podanie informacji gdzie można złożyć skargę na moderatora z forum, który nie pomaga lecz zamyka tematy problemów, które nie są rozwiązane do końca ?????​

zzizzie
    To ja może tak bardziej serio odpowiem - niektóre problemy wymagają zajrzenia na twoją farmę.
    Problem, który zgłaszasz (o ile nie wynika z dzisiejszego prima aprilisu) wygląda na taki właśnie indywidualny problem nie do rozwiązania na poziomie forum.
    W takiej sytuacji nie ma innego sposobu - trzeba pisać do Pomocy Technicznej.
    Ten dział tu na forum to nie jest "pomoc techniczna", tylko "pytania techniczne".

Ten problem istnieje wcześniej niż Prima Aprilis.

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Moderator już ci parę razy napisał, że musisz napisać do PT, żeby ci konto sprawdzili.
    Na forum nikt ci w tym temacie nie pomoże.
    Dlaczego się wzbraniasz przed tym rozwiązaniem?

3. lea8011

lea8011 Czeladnik forum

Ja już to zrobiłam . Nie wzbraniam się.
    Tylko nie rozumiem dlaczego jest zamykany temat skoro problem nie został rozwiązany . To jest bardzo irytujące i lekceważące graczy, którzy mogą mieć podobny problem

4. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

lea8011, Nie rozumiem w jakim celu otworzyłaś ten wątek. Informuję, że ten dział nie służy do dyskusji i skoro napisałaś już do PT to tam kontynuuj korespondencję. Proponuję zapoznać się z regulaminem forum oraz zasadami tego działu aby uniknąć przykrych konsekwencji.

Każdy gracz z takim problemem również zostanie odesłany do PT ponieważ tutaj nikt tego nie jest w stanie sprawdzić.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

temat jest zamykany, bo odpowiedz dostaniesz na maila, twoje konto zostanie sprawdzone, i wszelkie info na temat rozwiazan bedziesz miec na pomocy technicznej, sprawdz mail takze w folderze spam, i pamietaj ze o tresci rozmow z pomoca techniczna nie mozna pisac na forum

__

po wyslaniu zgloszenia, na mailu masz odpowiedz automatyczna o przyjeciu zgloszenia, ale jak obsluga PT śpi już to odpowie później :) cierpliwosci :)

lea8011 lubi to.
  6. lea8011

lea8011 Czeladnik forum

-Borsty- dlatego otwieram kolejny temat bo zamykasz nie rozwiązany problem, a wiem , że ten sam problem mam nie tylko ja, więc to świadczy o Twojej niekompetencji i arogancji

7. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Jeśli ktoś się znajdzie z takim problemem to może sobie przeczytać to co zostało już napisane, ewentualnie otworzy sobie nowy temat.
    Na marginesie dodam, że otwieranie kolejnego tematu, który nic nie wnosi w treści nowego może skończyć się banem.

Dziękuję zatem za słowa uznania i ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.