Wisiorek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kencik1983, 17 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kencik1983

kencik1983 Wyjątkowy talent

Witam
    zebrałem dzisiaj kolejne wisiorki do eventu , podczas wplacania gr sie zatrzymała i produkt zniknał i go nie ma do teraz nawet po przelogowaniu, a także nie zdazyłem zebrac plonów ,a pola opustoszały ...co zrobić

nastapiło to chwile po 9

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2017
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

O której godzinie to się stało? Obecnie mamy problemy z logowaniem, być może jest to powiązane.

3. Renia6770

Renia6770 Forumowy żółtodziób

wplacilam 525 wisiorkow i zniknely po ponownym zalogowaniu po godzinie czsu wplacone zostaly tylko 37sztuk a te 525 zniknely bo razem mialam562 no i teraz nie ukoncze gry

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapraszam do pomocy technicznej, z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia tej sytuacji.

5. bea.kus

bea.kus Forumowy żółtodziób

witam
    powoli mam tej gry dosyć od jakiegos czasu nie wypada wystarczajaca ilosc wypadajek np. wisiorki aby ukonczyc event brakuje 450 szt mimo ze roslinki mam wszystkie i tak juz kolejny event jest nie dokonczony z waszej winny a nadmienie ze loguje sie codziennie od 200 dni i jest mi bardzo przykro :(

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

poczytaj watek eventowy, tam są rady co robić zeby bylo wiecej wypadajek....ja mam ponad 600 na plusie, w tym evencie leciały wyjątkowo bardzo dobrze

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bea.kus w grze są dostępne różne opcje po to aby z nich korzystać, dobrze jest również korzystać z podpowiedzi i dobrych rad doświadczonych Graczy, którzy przy każdym evencie dzielą się swoim doświadczeniem i strategią jaką mają na dany event.
    Poza tym przypominam, że dział w którym się znajdujemy nie służy do dyskusji, do rozmów i zamieszczenia opinii zapraszam tutaj: >>Perypetie z pisankami<<.

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

A skoro żadnych pytań w temacie nie ma to wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.