Opinie Wisienka na torcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

kybek93 i Nutka lubią to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No właśnie o te zacne nagrody mi chodzi. Dla mnie spoko8) Dla kogoś może nie bo nie robi niedźwiedzi i co z tego? ;)Można na handel a można zmienić zdanie:pxD Powodzenia wszystkim i bez malkontenctwa mi tu;):)xD Torty to prawie bez wysiłkowy event tylko trza mieć te kupony ciastowe i można robić:):music:

kybek93, Nutka oraz eliza9070 lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Piesów nastawionych 25 oaz, zostało 114 SP - jak nie starczy SP, to trudno, kupować nie mam zamiaru a wejściówek brak:p Najwyżej niedźwiadki pójdą na targxD

kybek93 lubi to.
  4. ania5757

ania5757 Baron forum

mnie musi karteczka wystarczyc
    chyba ze ktos potrafi wytlumaczyc tak krok po kroku-jak zastosowac narzedzie wycinania
    pewnie to dla mnie za trudne
    ale moze moze zalapie
    pozdrawiam

kybek93 lubi to.
  5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

to nie trudne:
    -przypinasz do paska zadań ikonkę tego narzędzia
    -otwierasz na przykład przeglądarkę czy jakiekolwiek okienko
    - klikasz na te malutką ikonkę narzędzia
    - wszystko jest jakby podświetlone, przyciskasz lewy wskaźnik myszy zaznaczając interesujący Cię obszar
    - natychmiast podświetlenie znika i ten zaznaczony fragment pokazuje się w nowym okienku i możesz wybrać opcję prawym klawiszem myszy czy chcesz go zapisać itd
    Nigdy z tego nie korzystałam dzisiaj o tym przeczytałam i zaczęłam próbować, pewnie kiedyś się przyda. Używałam zrzutów ekranu do zapisania jakiś obrazów, ale to chyba fajniejsze.
    W temacie, to pewnie różne ułatwienia pomagają, ale fajnie jest trochę poćwiczyć umysł na szybkie zapamiętywanie, a u mnie z tym chyba coraz gorzejxD

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2017
    kaniape4410 i kybek93 lubią to.
  6. frixi77

frixi77 Ambasador forum

kybek93 lubi to.
  7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jest temat do rozmów
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/tam-i-z-powrotem-hodowla-niedźwiedzi-w-oazie-oraz-nowe-misje-w-spółdzielni.49958/page-4
    był od początku tylko potem coś się zepsuło i po kliknięciu w rozmowy nie przekierowało tam gdzie trzeba, a ja mam to okienko otwarte więc dzięki temu wiem, że cały czas temat był i nawet ludzie pisali (pewnie Ci którzy otworzyli go w nowy oknie i go nie kasowali tak samo jak ja)

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

5 kuponów!Szaleństwo jakieś -.--.-

9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

hej i lecą wam z zagród i drzew kupony??

bo u mnie nie ma :-(

kybek93 lubi to.
  10. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Jestem lepsza bo całe 7 no tyle wyleciało ze mało co zawału nie dostałam h hi witajcie

kybek93 lubi to.
  11. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

u mnie też nie ma!!

kybek93 lubi to.
  12. superirena

superirena Aktywny autor

...ani jeden kupon nie wypadł. Nawet nie mam z czym zaszaleć eh

kybek93 lubi to.
  13. tigre

tigre Fanatyk forum

ciężko opisać - nie bardzo umiem ale może: :) to powinno być w kompie z automatu tylko trzeba sobie ikonkę w pasek ściągnąć- taki owal i nożyczki
    tu link gdzie i co
    https://support.microsoft.com/pl-pl/help/13776/windows-use-snipping-tool-to-capture-screenshots
    - ja z trybów żadnych nie korzystam tylko "nowy" - wycinek mi się z boku na ekranie pojawia i ...widzę co było- tylko ekranik z grą zmniejszam w poziomie do połowy ekranu by było tylko te torty - wtedy nie latam po ekranach bo narzędzie ze zrzutem po prawej torty po lewej potem znów nowy - zaznaczam torty na ekranie - wyskakuje mi zrzut i ...tak w kółko :)

kybek93, Sekme oraz ania5757 lubią to.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie dwa pola całe w 20 h drzewach,leśna baobaby,kilka zagród i upchane drzewka.I 5 kuponów.....

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

to są chyba jakieś kpiny z tymi kuponami w takim razie

lecą ale nie u każdego a nie miałam najkrótszych czasowo zagród :(

kybek93 i agni33 lubią to.
  16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

U mnie nie ma itemu piekarnia ,który mieliśmy dostać.
    Kuponów 4 szt

kybek93 lubi to.
  17. .Rose777.

.Rose777. Okazjonalny autor

u mnie..aż 1 kupon. Czy to nie kpiny?

18. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

z drzewa magicznego nie leca wypadajki

19. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia