Opinie Wisienka na torcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Czy ktoś ma podobny problem z robieniem ciast mi jakoś dziwnie przeskakuje i nie zaznacza np. polewy i przeskakuje na dekoracje i straciłam już tak kilka kuponów!!!

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2017
  2. magros

magros Nadzorca forum

skonczylam rzutem na tasme

3. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Wczoraj podczas robienia drugiego tortu nie pokazywało mi polewy do ciasta. Pokazywała się podstawa i od razu dekoracja.
    Dzisiaj mam tak samo i nie mogę skończyć eventu. Znowu jakieś błędy. Wyć się chce. Koniec eventu za 6 godzin, za godzinę muszę wyjść do pracy i nie będę miała możliwości ukończenia tego wydarzenia. Jestem zła, bardzo zła.......

4. 1asia11

1asia11 Czeladnik forum

Ja mam podobnie,nie za każdym razem mogę dodać wszystko, też mi przeskakuje i to od 3 dni tak jest

5. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, własnie zrobiłam 10 zamówień na ciasta i wszystko działa poprawnie bez zacinek. Pozdrawiam wszystkich walczących

6. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Witam! Też tak miałam 2 dni temu jeden raz na szczęście, czyli strata 1 kuponu. Pozdrawiam walczących do końca.

7. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

pisałam do PT parę dni temu bo miałam taki problem, odpowiedzieli w stylu "nie wiemy o co chodzi, wolniej klikaj na składniki ciasta" i tyle. Standardowo możesz wyłączyć grę, wyczyścić ciastka, zalogować się i sprawdzić czy pomogło - u mnie na jakiś czas pomagało...

patrycja9922 lubi to.
  8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zdążyłam zrobić nadprogramowe torty i farma padła xD

Nutka, peterek_w oraz Widełki3 lubią to.
  9. Krzysiek_86

Krzysiek_86 Czeladnik forum

chyba jeden z najgorszych eventów jeżeli chodzi o wypadanie kuponów. Mało jest chyba osób które skończą ten event bo jeżeli z 3 pól wypadają tylko 4 wejściówki na dobę nie ma szans na skończenie eventu. Po przeczytaniu poradnika myślałem że to będzie łatwy i przyjemny event. Niestety rzeczywistość była całkiem inna.

agni33 i malgorzata1960 lubią to.
  10. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Ja nie zdążyłem... xD

Anetta41 lubi to.
  11. Franc

Franc Czeladnik forum

Witam, coś tam zrobiłem bo doszedłem do nadprogramowych, ale jak przeszukałem inwentarz odkryłem na pasku piekarnię - chyba postawiłem inną na początku ewentu;)

12. ruda120

ruda120 Ekspert forum

moja myśl na dzisiaj : bez klonowania nie dało się tego zrobić - szkoda bo powinno bez problemu wypaść tyle ile powinno a i jeszcze nadwyżka powinna zostać ale nie udało się, trudno ... chociaż mam pewien niedosyt ...

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ciekawostka, z piekarni nadal lecą kupony.

bogusiania lubi to.
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wprowadzono w tym evencie item o nazwie już będącej w grze, zamiast lekko ją zmienić, choćby dodając numer (II,2).
    Na start lipa.
    Zamiast itemu dającego kupony, dostaliśmy stary (szybko naprawili + drobna rekompensata, to fakt)
    Teraz, po zakończeniu eventu, nowe itemy dostaną grafikę starych.
    Po co to tak mieszać, to ja naprawdę nie rozumiem.
    Itemy mam na pnączach. Mam nadzieję, że po wymianie nie będą one (pnącza) niekompletne.

15. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ja nie klonowałam i jakoś zrobiłam bez problemu. Oczywiście nie zaraz pierwszego dnia, poczekałam do BB i już. Z zagród trochę leciało ale mało, z itemu co trzy godziny no i oczywiście z hodowli. Szału nie było, ale dało się zrobić.

agni33 lubi to.
  16. hp25

hp25 Forum Pro

Item wymieniony zostanie ten co z obecnej edycji na starszy. Żaden problem przynajmniej dla mnie. Czy to będzie dziś czy jutro również.
    Dzięki błędowi osoby, u których on wystąpił, zyskały dodatkowy item Piekarnia dający fajne punkty w gratisie, więc nie wiem czym się tak denerwujesz.

Kupony z drzew i zagród prawie nie leciały, ale i nagrody jednostkowe były marne więc bardzo nie szkoda, bo nawet nie chciało się zapamiętywać i klikać tych tortów dla np. pomocników do oaz po zrobieniu eventu z niedźwiadkami.

hlnrys lubi to.
  17. hahaha1983

hahaha1983 Czeladnik forum

A mnie się udało co do jednego kuponu. Ale.. bycie blondynką zobowiązuje.. dopiero po ukończeniu doczytałam że bonus na ciasto skarca produkcję kuponu przez item... no cóż :D grunt że się udało. Aaa... miałam tylko to co zebrałam, nie klonowałam wogóle miśków, skórka za wyprawkę :/

18. -eewwaa-

-eewwaa- Okazjonalny autor

dziękuję za podpowiedz :) wprawdzie późno zobaczyłam tą wiadomość ale udało mi się bez problemu skończyć ten event nawet przed czasem i to bez żadnych dodatków :) pozdrawiam

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie, event zakończony, wątek zamykam i przenoszę do archiwum :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.