Opinie Wisienka na torcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Tak sypnęło gradem kuponów że nie nadążałam lotać po łąkach ;)xD3 mam
    item stoi
    bonus na ciasto się mieli

Nie przesadzajcie że mało wyleciało
    zabawa dopiero się zaczęła , kuponów wcale tak dużo nie trzeba a najważniejsze tak myślę że :

W tym evencie głównym założeniem 100% wypadalności kuponów i przedmiotem dającym 100 % kupon jest item piekarnia
    a reszta to mała pomoc w znikomej losowości

więc nie płakać i nie narzekać
    wystawić item mielić bonusy i zbierać kuponiki
    ewentualnie wskoczyć po koszyk ;)

------------
    Nie wiem o co chodzi ale mam item czas pokazuje a jest taki jak w poprzednim roku
    tylko że tego z poprzedniego roku to ja mam na chmurce
    to może to ten właściwy tylko płytek mu brało xD

2. fietole

fietole Koneser forum

A ja właśnie postawiłam piekarnię i normalnie pokazuje ze daje kupon xD
    To w końcuto działa normalnie czy nie bo już nic nie wiem

Nutka, kybek93 oraz agni33 lubią to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event powinien być przedłużony o tyle godzin,o ile opóźnia się dopisanie piekarni.Przecież już by się kupon robił,a nie robi!

kybek93, agni33 oraz duringd lubią to.
  4. szczebiotka66

szczebiotka66 Forumowy żółtodziób

Gdzie znajdę ten item piekarniczy czyli piekarnie nie mam pojęcia gdzie jej szukać?

kybek93 lubi to.
  5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Idę poczytać FAQ - z czego te kupony lecą - bo u mnie równe 0, z 10 oaz też nic nie wyleciało
    za wyjątkeim 3 sztuk, otrzymanych na start eventu

6. wiola0275

wiola0275 Czeladnik forum

gdzie itemy

kybek93 lubi to.
  7. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Właściwie nic nadzwyczajnego
    Moje dwa pola tak wyglądają, oczywiście drzewka upchane po bokach 20 godzinne (różne), na trzecim stoją baobaby (20 szt), pomarańczowe misie, lisy, wilki i manufaktura z wachlarzami. Dopalaczy żadnych nie miałam włączonych, w sumie nigdy nie włączam, puchary 29/30. Jakoś tak samo wypadło xD;)

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

"Witajcie Farmerzy!

Brak itemu "Piekarnia" został zgłoszony, item zostanie dopisany do Waszych kont.
    Niebawem podamy szczegóły.

Przepraszamy za utrudnienia i pozdrawiamy,

[​IMG]"​

kybek93, 6elka4 oraz toDzasta lubią to.
  9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak jest Ateno , za mało Was po prostu , a roboty ogrom /spamy , offtopy , niespodziewane błędy itd./8).
    Dobrze , że przypomniałaś o dziale ogłoszeń , będę zaglądał co 5 minut od dzisiaj.
    Pozdrawiam Ciebie serdecznie i wszystkich pozostałych za wprowadzenie w błąd w sprawie podłogi:p.
    Super ten event.

10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mój item piekarnie pokazuje tylko PD i nic poza tym,że daje kupon ciekawa jestem dlaczego?

kybek93 i agni33 lubią to.
  11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dlatego Reniu, że Twój item "Piekarnia", to nie jest ten właściwy item :)
    Ten, na który z niecierpliwością czekamy wygląda tak ...

Pozostaje czekać, odświeżać farmę i zaglądać do dekoracji :)

12. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie jest tak samo, tylko pokazuje Pd i nic poza tym,nie wiem czy to w końcu ten item czy nie.

kybek93 lubi to.
  13. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nie ten :)
    Ten właściwy masz nad swoim postem ...

kybek93 i oset53 lubią to.
  14. gdanna

gdanna Forumowy żółtodziób

dlaczego nie dostałam itemu?

kybek93 lubi to.
  15. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Dajcie jeszcze ze 3 eventy do tych dwóch to może któryś będzie działał bez zarzutu

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. zebrałam kilka zagród po starcie eventu i z zagrody dla chomików wypadł mi kupon??? o_Oo_O a miało być tylko z oaz więc w końcu jak jest... trochę nie fer bo jak by miał wypadać również z zagród nie zbierałabym ich rano.... :sleepy:

Edit... doczytałam w poradniku że kupony będą również z zagród choć wczoraj o ile pamiętam w poradniku było że tylko z oaz a w poradniku w pigułce że zagród, drzew i warsztatów, czekałam na sprostowanie i zostało zmienione faq w pigułce że tylko oazy... dziś jest coś innego w poradniku, naprawdę nie mam ochoty sprawdzać poradnika sto tysięcy razy czy coś się jeszcze w nim nie zmieni... wrrr :mad:-.-

17. fietole

fietole Koneser forum

xD:p
    no to wyglada na to ze ja mamjednak dobry item i działający

kybek93 i -MarekW- lubią to.
  18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Widziałam jak już swój post napisałam. A swoją drogą to wczoraj tego itemu nie miałam w pasku -wiem bo sprawdzałam - więc
    dlatego napisałam. Po prostu dopisano do mojego konta nie ten item czy co, bo jeszcze bardziej mi się
    wszystko pomieszało.

kybek93 i -MarekW- lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Ludzie przeczytajcie łaskawie chociaż jedną stronę wątku, a wszystko będzie jasne.... to samo pytanie przewija się post za postem więc po co je zadawać?? skoro odp padła już milion razy......

Są błędy dali nam złe itemy, a teraz czekamy na dopisanie tych dobrych. Koniec kropka dziękuję za uwagę.

20. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

U mnie kompletna porażka. Ani jednej wypadajki ani itemu. Przepraszam... event się rozpoczął ???

kybek93 i agni33 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.