Opinie Wisienka na torcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

stary...:( ja nowego też nie mam...:eek:

kybek93, bazyl2211 oraz agni33 lubią to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wiedziałam, mieli wymienić nowy na stary po evencie a dopisali nam stare na start :D ot drobnostka a czas leci.

błąd goni błąd na targu nie ma miśków, grafika świruje pawiany i tak to kochani wygląda :D wracamy do codzienności :D więcej eventów, wyprzedaży i nowości w jednym czasie! xD :cry: tak tego właśni chcemy :D

3. duringd

duringd Zaawansowany

Jest, ale kuponu nie daje.
    Lipa z tym eventem. Tankuję bizona i sieję pszenicę. Koniunktura dobra przyszła, a prezes Dyzma wszystko wczoraj sprzedał.
    Event nie zając, będzie następny. :p

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2017
  4. amber♥

amber♥ Komandor forum

z 8 nawozowych wyleciała mi 1 wypadajka..jak na ten moment z moich obserwacji najwięcej będzie z zagród ( tych co długo rosną), potem z oaz a z drzew - trudno powiedzieć ??..oczywiście u każdego inna reguła - czyli losowość ;)xDxD:p

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

6 kuponów, to nie żart?

kybek93 lubi to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ten event to kpina!

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

W takim razie dopisali stary , oby zadziałał i dał kupon /za 4h się dowiemy/ , bo kolor podłogi średnio mnie ruszaxD.
    Swoją drogą ciekawe , że żaden członek Ekipy nie rozwieje wątpliwości i co z handlem na targu kolorów ?

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj tylko ,ze tym razem to nawet ta losowość bardzo marna, no ale zobaczymy jak bedzie dalej

kybek93 i amber♥ lubią to.
  9. Sekme

Sekme Generał forum

Event napoczęty.
    Jak czytam Wasze komentarze, to widzę, że moje drzewa i menażerie spisały się koncertowo, czyli wypadło 18 szt. (3 szt. darmowe), co ciekawe - 9 szt. dało pole główne z menażeriami i drzewkami XXL, dzika łąka z baobabami - 6 szt. i polana też z baobabami - 3 szt. I bądź tu człowieku mądry :)

10. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ja się zgadzam. Różnicę widzę. Mam na pnączu i ten który miałam w pasku są identyczne. Mozaikowego brak

kybek93, 6elka4 oraz babydelfi lubią to.
  11. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    mi z leśnej z baobabami i kilkoma zagrodami wypadły całe 2 szt xD:p
    item mi dopisało, ale stary, i ten raczej kuponów nie daje
    do tego nie ma BB hodowlanych niedźwiedzi na targu, to ja sobie do jutra poczekam.

kybek93 i 6elka4 lubią to.
  12. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

A gdzie szukać tego itemu?

kybek93 lubi to.
  13. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

chodzi o to że bonus skracający czas dojrzewania tego itemu nie działa na tę piekarnię

kybek93 lubi to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

xD 6 kuponów z drzew i zagród,piekarnia stara,niedźwiedzie nie skaczą i kupić ich nie idzie,spadam do jutra....-.-

15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

mój był w inwentarzu (w dekoracjach) - nazywa się piekarnia, ale to item z poprzedniego eventu piekarskiego, na temat tego nowego jest ogłoszenie, że dopiero zostanie dopisany

kybek93 i Anuszki lubią to.
  16. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Znalazłam i co mam z nim zrobić? W jakim celu?

kybek93 lubi to.
  17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

ze starym itemem nic , dopiero z nowym postawic na polu i czekać aż po 3 h da kupon lub z bonusem po 3 h :)

kybek93 i Anuszki lubią to.
  18. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

z drzew, menazerii tylko albo aż 4 kupony
    . I jak tu zrobić event?

kybek93 lubi to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Członek Ekipy rozwiewa wątpliwości w dziale Pomocy, to mój priorytet jest :)

Warto też od siebie zaglądać do działu ogłoszeń, tam jak zawsze zamieszczane są informacje jak tylko je otrzymamy.

6elka4 Twój post usunęłam jako spam.

kybek93 i dotikampo lubią to.
  20. marmlada

marmlada Fanatyk forum

możesz go postawić na łące, ale on nie daje kuponu, więc właściwie jest bezużyteczny

ten item który daje kupony, ma być dopiero dopisany, ale jeszcze nie wiadomo kiedy.

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.