Opinie Wisienka na torcie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Atena, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Wraca mistrz sztuki cukierniczej - pan Prosiaczek Piekarski! Pomożesz mu upiec idealne ciasto dla jego klientów?
    Oczekują Cię wspaniałe nagrody!

Czwartek 20.07.2017, godz. 14:00

Wtorek 25.07.2017, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

super, lubię misję z tortami i zaczyna podobać mi się farma - dwa eventy jednocześnie - coś się dzieje

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

dobrze liczę?18 ciast potrzeba do całego eventu??o_O

4. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Mnie tam wyszły 62 kupony ;)

Na początek: do 3. etapu robimy po jednym cieście (max. 15 punktów) - 7 kuponów.
    Do 9. etapu robimy 2 ciasta, (1890-105)/35=51
    10 etap: (2130-1890)/60=4
    51+7+4=62.

Jeszcze daję odnośnik do mojego posta z wątku o niedźwiedziach - napisałem ten post tam, bo ten wątek nie istniał.
    https://board-pl.farmerama.com/inde...misje-w-spółdzielni.49958/page-2#post-1550000

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mi wyszło 65 licząc że wszystkie wyjdą bez pomyłki.... może ktoś jeszcze się podzieli i powie ile ciast mu wyszło.

A no tak 3 mamy na star więc 62.

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

W tabelce nie podano, że kupony będą wypadać z drzew, zagród i warsztatów:

natomiast w opisie jest to dodane:

Wejściówką w mini grze jest kupon na ciasto. Na początek eventu otrzymamy 3 szt. oraz item Piekarnia, dający taki kupon co 6 h. Kupon można też kupić w Galerii Handlowej, zdobyć przez zbiór drzew, zagród, warsztatów i oaz miłości.

Czyli tylko z upraw nie polecą kupony.

Dwa eventy w jednym czasie i tak właściwie to ze sobą powiązane - bo nagrodami w tym evencie są odznaki i niedźwiedzie potrzebne do eventu "Tam i z powrotem", a kupony będą wypadać również z oaz.
    Edycja: No i wcale nie takie pewne, że z drzew i zagród polecą kupony -.-

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2017
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na "pomyłki"mam opanowany 'cwancyk"z poprzedniego eventu...;) Więc tego się nie obawiam.:p Oki,więc 62 tez dam radę...

8. tematusz1

tematusz1 Okazjonalny autor

Zgadza się. Moje obliczenia są takie same.

kybek93, oset53 oraz gretag lubią to.
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosiu :)
    trzeba więcej ciast, bo np. w etapie trzecim potrzebujesz zdobyć 60 pkt. i będziesz robila w nim po 1 cieście, czyli w tym etapie potrzebujesz zrobić 4 ciasta.

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja też ;) ale wiesz są tacy co robią sami, a potem wiesz co się dzieje (pretensje przy ostatnim słodkim evencie)

6elka4, oset53, gretag i dalsza osoba lubią to.
  11. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Telefony w dłoń i pieczemy kolejny raz te same zakalce.
    Coś czuję , że kupony polecą dodatkowo tylko z oaz* , BP to lepsze cfaniaki ;).

Bry surowe.

*zastrzegam sobie prawo do błędów , bo każdemu się mogą zdarzyć8).

12. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

mnie też zaciekawiła informacja o tym że będą wypadać z drzew. mam na całej farmie wyłącznie uprawy nie licząc menażerii itp. jak z drzew to trzeba je posadzić. a jak było poprzednio? ktoś pamięta?

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Niemcy podają, że kupony będą z drzew, Z/W, u Anglików takiego info nie znalazłem.

Event do zrobienia na pieszo, bez tracenia SP (niedźwiadów nie robię).
    Piekarnia do zebrania max 40 razy z dopalaczem (właściwie 39), ale dochodzą godziny nocne i wstawać nie będę.
    Dlatego naszykuję, tak dla pewności 35 dopalaczy (jabłka - 350 szt., pszenica i ogórek - po 1400 szt., dopalacz trzeba kręcić na bieżąco wg potrzeb)
    Item do paska.
    Idealnie pasuje dla tych, którzy robią miśki.

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2017
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Informacje w podsumowującym poście zostały poprawione więc na chwilę obecną kupony na ciasto będą tak jak jest w tabelce:

15. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

jest ok jak zawsze narzekają a potem robią wszystko da się zrobić to zabawa i relaks spójrzmy na to bardzo optymistycznie tylko czy będzie BB

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jutro może błyskawiczne (od 14 do 22) a sobota/niedziela pewnie normalne.

17. niebo016

niebo016 Generał forum

Piekarniczy event jest tak jakby połączony z eventem hodowlanym-niedźwiedziowym, bo w piekarniczym evencie jest do zdobycia 20 odznak ssak, oby było BB bo to są trudne eventy trochę.

18. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

jest poprawione OO (w pigułce) - wypadają tylko z oaz.

19. maliniakk

maliniakk Koneser forum

A Hiszpanie piszą, ze kupony wypadają z drzew, zagród i warsztatów, z oazy wypadają losowo - czyli nie ma 100% wypadalności, z itemu "Piekarnia" i że kupon nie wypada z drzewa magicznego.

kybek93, 6elka4 oraz gretag lubią to.
  20. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Kupony tak jak podano w naszym poradniku wypadną tylko z oaz..ponadto można będzie zebrać z itemu..Piekarnia co 6 h..
    Hiszpanie jeśli piszą inaczej to mają błąd w poradniku..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.