wirus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Bogumiła., 12 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Mam pytanie co się dzieje jak wchodzę na forum wyskakuje mi zagrożenie wirusem .Na razie komp sobie jakoś radzi ale uważam że nie powinno tak być .Czy możecie to sprawdzić .

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. Nie mieliśmy takich sygnałów. Czy to komunikat Twojego programu antywirusowego? Czy pojawia się tylko przy przeglądaniu forum? Możesz podać jakieś bliższe informacje o tym komunikacie?

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Nie zrobiłam screma wyskakuje jak wchodzę na forum nie za każdym razem ale jednak ,na farmie nie .Informacja od programu antywirusowego .

4. BA_Marion

.Bogumiła., przekazałam Twoją informację.

Nie zaszkodzi jednak, jeśli ze swojej strony zrobisz aktualizację programu antywirusowego. Sprawdź też, czy nie masz ustawionego nadmiernie wysokiego trybu ochrony - mogą się wtedy pojawiać ostrzeżenia np. w związku z flashem. Dobrze byłoby też przeskanować komputer - najlepiej skanerem online.

Czy masz jeszcze pytania?

MOD_Zgredek* lubi to.
  5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Nie dziękuję .

6. BA_Marion

Również dziękuję i w takim razie zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.