wiosenny prezent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika konwalia14, 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. konwalia14

konwalia14 Czeladnik forum

Witam :) Chciałabym się dowiedzieć ile miejsca zajmuje i czy można go stawiać na pnącze. W tabeli z itemami nic nie znalazłam na ten temat.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

konwalia14, czy chodzi o ten item:
    Wprowadzony zostanie nowy prezent w zakładce "Sezonowe", który będzie można podarować sąsiadom i znajomym. Item daje 200 PD co 10 godz, zajmuje 1 małe pole. Można go zebrać 5-krotnie oraz postawić na wszystkich polanach prócz Bahamaramy. Nie można go ustawić na Cudownym Pnączu.

[​IMG] [​IMG]

Jeżeli nie o ten item chodzi, to podaj proszę nazwę itemu o który pytasz. :)

3. konwalia14

konwalia14 Czeladnik forum

tak chodzi o ten prezent, ja sierota szukałam pod nazwą "wiosenny prezent" :/
    dziękuję bardzo za wyjaśnienie i sorki za zamęt :)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cieszę się że mogłam pomóc, skoro wszystko jest już jasne temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.