wiosenne porządki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sara1865, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Dlaczego nie można produkować doniczek w młynie ,gdzie produkuje się z farmy ? a z bahamy można ?
    wcześniej produkowałam
    czy jakiś błąd ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Doniczka

Czy masz wszystkie wymagane składniki?

3. sara1865

sara1865 Aktywny autor

wczoraj jeszcze produkowałam na farmie , można było wybierać sobie i na bachamie produkuję paszę i muszę teraz przerwać?
    Jeszcze raz piszę że nie mogę produkować na farmie a poziom mam 85

4. SMOD_Atena

sara1865 można produkować doniczki w obydwu młynach. Jeśli masz wymagane składniki to sprawdź proszę w młynie na farmie czy masz wybraną zakładkę Wszystkie (pierwsza z lewej strony).

5. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

nie masz skladnikow wymaganej ilości, lub sloty mlyna masz zapchane, a jak masz wolny ale na samym końcu to najpierw się wyprodukuje to co wcześniej dodalas do mlyna

6. sara1865

sara1865 Aktywny autor

nie nie jest tak
    w ogóle nie mam doniczki na farmie żebym mogła produkować , a produkowałam nic mi teraz na farmie nie kręci się i nie ma
    a na bachamie sprawdzałam , wszystkie są składniki ale będę musiała usunąć w takim razie produkcje a mam na 40 h i następne na 50 h
    Lipnie jest bo na farmie lepiej produkować

7. SMOD_Atena

sara1865 sprawdziłaś zakładki w młynie na farmie? Masz wybraną pierwszą z lewej czyli Wszystkie? Kliknij proszę w tę zakładkę.
    Możesz skorzystać też z wyszukiwarki wpisując nazwę paszy, lub część nazwy:

m.jpg

8. sara1865

sara1865 Aktywny autor

O właśnie jest / hura
    w życiu bym nie wiedziała
    dziękuję bardzo
    Pozdrawiam

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.