Opinie Wiosenne marzenia

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Miałam nie tykać tego eventu przez tą zmianę na leśną polanę, ale stwierdziłam, że może coś podłubię, zdjęłam z leśnej kropelkowe i zaczęłam zbierać pszczółki. Efekt taki, że dzisiaj skończyłam całość. Nie ukrywam, że się bardzo cieszę. Nie sądziłam, że się uda.

2. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Z Piccolo dostałam Wieczne poszukiwanie skarbów i Dyniowy:D

3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Dyniowy fajny, ja swoich jeszcze nie wystawiłam. Przestałam się spieszyć co by się nie rozczarować ich zawartością.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zletrafileskotku, tak czytam posty i Twój w związku z tym usunęłam. Proszę zakończyć temat.

5. argus.2000

argus.2000 Młodszy ekspert

,,myk,, super , pozwolił nockę przespać .Całość zakończona sukcesem. Robię kazdy event na polu gry.

6. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Oczywiście, że nie dotarłam do końca eventu ale chociaż piccolac mnie podbudował: dyniowy:D
    Ciekawa jaki item sobie ktoś zażyczy by dostać pszczeli alarm:p:p

d_anulka, gosia0709 oraz krasnoludek10 lubią to.
  7. d_anulka

d_anulka Baron forum

Tę część eventu zrobiłam w całosci
    Z pikolo kolejny kijek :wuerg:
    *** i to jest mój cały komentarz***

tereska1108 i krasnoludek10 lubią to.