Opinie Wiosenne marzenia

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiania

bogusiania Baron forum

Event skończony przedplanowo, ale sieję do końca rośliny. Dla wielu graczy super pomysł z przesuwaniem pól, ciekawe, co teraz wymyślą programiści w rewanżu. Powodzenia dla jeszcze grających :)

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2025
  2. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Event ukończony uff myślałam, że nie dam rady, ale jednak się udało

3. twardy81

twardy81 Koneser forum

4. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Zakończyłem...od czterech dni miałem kłopoty z internetem i z forum, a tu takie nowości ;) przesuwanie pól ,dobre xD szkoda że nie wiedziałem o tym wcześniej ;)...ale może jeszcze się kiedyś przyda;)

5. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Skończyłam i jaxD.Nie spodziewałam się a ta podmianka pól to rewelacja:music:.Pomysłowość Farmerów nie zna granic:p.Pojedynek BP kontra Farmerzy 1:0 dla Nas:D i może wyniknąć z tego coś dobrego. Język komputerowy jest zero jedynkowy a mózg ludzki jest elastyczny i w tym ma przewagę nad maszyną.Wszyscy mają już dość coraz głupszych pomysłów BP.Niech lepiej pochylą się nad starymi błędami.:cry:

6. gosia198729

gosia198729 Młodszy ekspert

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zapewne jak większośćxD:cry:xD Idę zbierać badyl:p

8. zletrafileskotku

zletrafileskotku Książę forum

O co chodzi z podmianka Pol?
    Link mi nie działa :(

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  9. balessandra1

balessandra1 Forumowy żółtodziób

A po co Ci link, zasiej magnolię i to zasiane pole przesuń tam gdzie siejemy paproć, i tak wszystkie pola można mieć z magnolią.

10. krasnoludek10

Za 4h powinien być koniec eventu także i u mnie:)

11. -Agnieszka.s-

-Agnieszka.s- Czeladnik forum

Jejku, dopiero teraz zobaczyłam ten genialny filmik... xD Gdybym go widziała wcześniej, to pewnie bym skończyła akcję na czas, a tak niestety... Słabo to widzę... Jeszcze trzy zadania mi zostały... :cry:

12. MiszkaM

MiszkaM Mistrz forum

Skończone raniutko!! Jednak kluczowe w wykonywaniu eventów jest Forum. Dobrze że jesteście. Miłego dnia.

13. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam farmerska brac
    ostatni zbior, ewent skonczony ,
    zobaczymy co da pikolaczek, hmmm,
    powodzenia jeszcze walczacym

14. zletrafileskotku

A no po to,że nie nie wiem co w nim było.

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

u mnie się otwiera...
    Podsumowanie:niewyspana jestem totalnie-szkoda,że myk z polami nie pojawił się wcześniej :cry: No ale jakoś przeżyłam i kilka dodatkowych Pszczelich alarmów mam :inlove: Jeszcze jeden boczek odwiedzam,bo rano prawie całe zielsko wpłaciłam i rozsiewam od 10 szt-brakuje 71 i pewnie się nie uda,no ale...:p
    edit:nie udało się ale 3 fajne itemy na bidulkach stojązawsze trochę"bujną"level :p

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2025
    bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zletrafileskotku Twój prowokujący post usunęłam. Każdy kto podpowiada i pomaga robi to z własnej chęci i może podpowiedzieć jeśli chce ale nie musi.

17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

dzięki podpowiedzi skończyłam i ja
    dziękuję sąsiadowi, że podsunął link z przydatną informacją
    gratuluję tym wszystkim, którzy skończyli i powodzenia dla tych, którzy jeszcze walczą

18. zletrafileskotku

A dowiem się co było w filmiku?
    [ciach]
    Zbędny fragment usunęłam,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 kwietnia 2025
    bogusiania i hiacynta lubią to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zletrafileskotku przecież dostałaś konkretną odpowiedź:
    A jeśli coś jeszcze było czy jest niejasne to można dopytać ale nie tak roszczeniowo, bo na pretensjonalne wypowiedzi możesz się spodziewać takich samych a tego tutaj nie chcemy.

20. krasnoludek10

Event ukończony:) Zostało jeszcze 75 magnolii i 21 paproci:D

bogusiania, bogusiak80 oraz hiacynta lubią to.