Opinie Wiosenne marzenia

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta lubi to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I ja również, bo dzięki temu o 14:30 będzie zadanie z 420 magnolii już za mną:D

3. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Aktywny autor

Ale fajny pomysł zostały mi tylko magnolie do zbioru więc kombinuje jak podaliście istotnie pomysł na NoblaxD jednak gracze potrafią przechytrzyć BPxD. walczę z tym kombinowaniem może i mi się uda zrobić całość choć późno rozpoczęłam bo chciałam odpocząć ale jak zawsze nie wyszło to już chyba jak narkotyk:inlove:

4. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Pomysł genialny. Nie dla mnie bo ja odpuściłam sobie ten event. Nie chciałam psuć sobie polany, więc i nie ma pszczółek. Na tym co mam sprawdziłam. Nobel się należy. Ale pewnie BP czyta uważnie wypowiedzi i pomysły Graczy. Pewnie nie umknie to Ich uwadze. Póki co korzystajcie. Powodzenia

5. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

blackswan- suuuper,event dzieki temu szybko skończony,brawo!

6. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam farmerska brac,
    po ostatnim zbiorze 292 / 350 magnolii,
    paprotka czeka,
    moze uda sie skonczyc do jutra

daine61
    zgadzam sie z Twoja wypowiedzia,
    nie mam ochoty isc "na wczasy " na miesiac ,

dla przypomnienia
    mamy kombajn za pol ceny do jutra

7. mjanakiewicz

mjanakiewicz Zaawansowany

Fajny knif :)
    Szkoda, że nie było okazji go wcześniej użyć..

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poczekamy,zobaczymy co będzie ale ponieważ jest to podobno gra strategiczna,to każda strategia powinna działać.:p Niemcy od soboty tak działają.

9. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z drugiego pikolaka zabawa w wodzie ,od paru dni byłam w takim transie siana że nawet po ukończeniu eventu jeszcze badyle posiałam;)xD

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mamy też Abonament na młyn;) A ja czekam jeszcze parę minutek na zbiór:D

EDIT: Zebrane, posiane, pnącze jest:p;)

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2025
  11. d_anulka

d_anulka Baron forum

Skończyłam. :D
    Od wczorajszego odkrycia z przesuwaniem pól zrobiłam 4 zasiewy tak jakby podwójne. Pikolaki dojrzewają na leśniej ;)
    Powodzenia dla walczących :)

12. pbkl

pbkl Ambasador forum

A ja wam powiem, ze nawet nie robiac eventu mozna dzieki sianiu na PST dorobic sie ladnej listy narzedzi. Moja wnusia to zauwazyla i potwierdzam: ile by nie siac/robic event to duzo narzedzi wpada. Stad i ja sieje. Nie jakos z zegarkiem w reku, ale widze spore dochody w postaci narzedzi.
    A pomysl z przesuwaniem pol dla robiacych event jest po prostu genialny, godny wielu podziekowac. Niezly umysl na to wpadl.

13. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

11
    Bardzo dziękuję, bez tego pomysłu nie ukończyła bym iventu :) :) :)

14. Ania.1987

Ania.1987 Młodszy ekspert

gosiagosia60 napisał:
    blackswan-bardzo ci dziękuję za przekazanie pomysłu,wszystko działa znakomicie :inlove: Podziękuj za mnie Idefix7171 -nie znam niemieckiego.
    Również bardzo dziękuję :)

15. hapsak89

hapsak89 Baron forum

W sumie jeszcze trzy zbiory i zrobię cały event wow o_O sama jestem zdziwiona. Z myku nie korzystam, teraz już mi się nawet nie opłaca kombinować :p no i nie chce mnie się :p ale fakt, przyznaję, nocne zbiory też były, bez tego ni hu hu
    A jeszcze w weekend miałam bardzo duże obawy czy ja w ogóle do pnącza dopełznę, a tu proszę, nawet światełko na całość jest :music:

-----------------

Meh ja tu się tak staram, po nocy zbiory robię, a co dostałam z pikolaków? Oberwałam kijem, a na poprawkę dostałam (z)liścia tańczącego :cry:xD Farmo dlaczego?! :cry:xD

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2025
  16. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Pnącze zdobyte, z Piccolo drzewo florenowe :inlove: No, się nie spodziewałam po poprzednich spektakularnych porażkach. A miałam nie tykań tego eventu.

17. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Witam, nie lubię ewentów na polu specjalnym, szczególnie gdy mam wyjazd, brak kompa od poniedziałku do tej pory nie pozwala na skończyć, tak samo jak weckendowe, nic nie można podgonić, niestety. Powodzenia walczącym

18. d_anulka

d_anulka Baron forum

Event skończyłam w całości przed czasem i byłam zadowolona. Do momentu odkrycia skarbów ze skrzynek piccolo.
    Dwa święta świateł, kijek i bajkowe źródło :wuerg: Do kompletu jeszcze tylko kumpla brak... >:(
    Takie mam dziwne wrażenie, że im więcej czasu i wysiłku poświęcam orce na farmie, i im mam wyższy poziom, to nagrody z pikolaka są coraz bardziej marne:eek:

19. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Aktywny autor

Ostatni zbiór kombinowanyxD i koniec :inlove:

20. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte, to najważniejsze xD teraz ostatnie zadanie z magnolią 80/250